Румен Бояджиев (ФСБ) с първи солов албум


Румен Бояджиев (ФСБ) с първи солов албум

5169

Големият музикант, композитор, аранжор и продуцент Румен Бояджиев, известен от титаничната формация ФСБ, ще представи своя дебютен солов албум в Sofia Live Club от 19.30 ч. на 8 май, понеделник, при вход свободен.

Един от най-обичаните и уважавани български изпълнители ще излезе на сцената с известните музиканти Ясен Велчев - клавишни, Румен Бояджиев-син - пиано, Иван Лечев - цигулка и китара, Ивайло Звездомиров – бас и Борислав Бояджиев (DJ Борче) – перкусия, за да изпълни на живо песните от новия рилийз – "Бяло".

След повече от 40 години, посветени на ФСБ, днес Румен Бояджиев насочва своята творческа енергия в първия си самостоятелен проект."Това е музика за хората, които могат да летят. За нещата вътре, а не за нещата отвън", казва легендарният музикант за своята нова продукция.

"Бяло" съдържа 14 авторски песни, сред които и дует с младата певица Маги Алексиева - May. Текстовете са дело на Даниела Кузманова и Радой Киров, а музиката и вокалите са изцяло записани от Румен Бояджиев. Продукцията ще се разпространява физически в две издания: Limited Edition и Collector's Edition. Събитието ще бъде емоционално и красиво, с романтични балади и нюанси на прогресив рок, фънк и поп.

Както е известно, знаменитата рок група ФСБ ще отбележи 40-годишния си юбилей на сцена с грандиозен концерт в столичната "Арена Армеец" на 7 октомври (събота).

Публиката в най-голямата зала у нас ще чуе неостаряващите и любими на поколения българи класики "След десет години", "Високо", "Няма как", "Не така", "Обичам те до тук" и много други незабравими композиции.

Снимка: Станимир Станчев

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички