Румен Бояджиев представи първия си самостоятелен албум


Румен Бояджиев представи първия си самостоятелен албум

5425

С много гости и лично отношение Румен Бояджиев представи своя първи самостоятелен албум в Sofia Live Club.  Легендата от ФСБ излезе на сцената в компанията на Ясен Велчев – клавишни, Румен Бояджиев-син – пиано, Иван Лечев – цигулка и китара, Ивайло Звездомиров – бас и  Борислав Бояджиев (DJ Борче) – перкусия. С лични послания и въздействащи музикални изпълнения беше представен албумът "Бяло", който включва 14 авторски песни, сред които и дует с певицата Маги Алексиева – Mей.
Многобройните почитатели на Румен Бояджиев препълниха клуба, за да чуят на живо част от соловия му проект. "Радвам се, че промоцията се превърна в едно истинско музикантско събитие. Благодаря на всички колеги, приятели и журналисти, които дойдоха", довери Румен Бояджиев за емоциите си от вечерта на 8 май.
Екслузивната промоция даде възможност на почитателите да се сдобият с физическо копие от албума, като предвидените Collector's Edition бройки бяха напълно изчерпани за по-малко от час. Новият рилийз може да бъде намерен за дигитален даунлоуд също и в големите музикални платформи, както и на сайта на изпълнителя.
Ясен Велчев, който беше на сцената до Румен Бояджиев, сподели на страницата си във Фейсбук: "Това беше една историческа красива промоция на "Бяло" - албумът на Румен Бояджиев! Изключителна музика, в която можеш да летиш! Да, летяхме заедно с Ивайло Звездомиров, Иван Лечев, Борислав Бояджиев, Румен Бояджиев-син, Даниела Кузманова, както и с всички, можещи да летят с това изкуство!"
"Бяло" е първи самостоятелен албум на големия български музикант Румен Бояджиев  за повече от 40 години в голямата музика заедно с група ФСБ.  Легендарният изпълнител планира и специален концерт с представяне на всички песни от диска още тази година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички