Kojey Radical: супергероят-поет от Лондон с шоу в София на 18 май


Kojey Radical: супергероят-поет от Лондон с шоу в София на 18 май

5400

Второто издание на музикално-лирическата среща на високо международно равнище The Word By Falshimento, посветена на майсторството в боравенето с градска лирика, предстои в столичния клуб Мixtape 5, от 21.00 ч. на 18 май. 
Специален гост е едно от най-актуалните имена на сцената на Острова в момента. Kojey Radical - уникален артист с тежки лондонски рими, дълбок звук и магнетичен артистичен заряд. Преди него пък родните хип-хоп фаворити  Григовор/Гена ще припомнят на публиката как се избухва от раз на "Фалстарт" - едно от двете убийствени зимни издания на So Called Crew. Безкомпромисния афиш допълва Zulu, още едно име от лейбъла Push Crayons.
Kojey Radical e хип-хоп артист, поет, остър, но съвестен spoken word мъдрец, моден и арт законодател от Източен Лондон. Нещата му се случват определено във възходяща линия - освен сетовете му за Boiler Room, той има и прекрасни колаборации както с най-горещите нови имена в Лондон, изявява се и като главно действащо лице в реклами за световни брандове като Adidas и Ray-Ban. Начело е на арт-колектива Push Crayons, който е и зад въздействащите му клипове. Миналата година издаде сингъла "23Winters" - (в TOP 50 албуми на 2016 на Boyscout под #16) - а вече излязоха и видеа към "Gаllons" и "Look Like" – двата му най-нови проекта. Наскоро Kojey участва със новото си парче "Forbidden", както и като водещ, в документалната поредица за мейкинга на най-новия хитов телевизионен сериал в UK - Guerilla - Съпротива Idris Elba и Freida Pinto, който може да видиш по HBOGO). У нас Kojey пристига с бенд, което прави изявата му още по-интригуваща. 
Григовор/Гена – софийският сервис на мача – са повече от добре познати. Половин Лого5 и половин Жлъч/Гена, хитът на сезона в София изкара "Фалстарт" преди около три месеца (и веднага напълни същата зала на Mixtape 5). Този албум ще се слуша и лятото, и после, и дълго след като тази година отмине.  The Word II: Kojey Radical и Григовор/Гена, e поредното от серията събития на Falshimento в последната година, целящи да популяризират модерния алтернативен звук и да представят на родната аудитория актуални качествени световни и локални артисти. 
Само 4 дена по-рано (14 май), Falshimento канят всички ценители на модерната хип-хоп сцена отново в Mixtape 5, когато ще извършат още един междугалактически курс: съвместното участие на щатската сила на Wаrp Records Gonjasufi и родното ъндърграунд явление Стругаре.
Билети и за двата концерта може да закупиш тук.  За информация и подробности: Facebook и Website.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички