Bloodrush съпорт на американците Bongzilla


Bloodrush съпорт на американците Bongzilla

5053

Bloodrush е банда на (почти) 20 години, със собствен авторски албум и победител в "Голямото Rock междучасие".  Именно тя е групата, която ще свири преди американците Bongzilla  в  столичния клуб Live & Loud тази събота, 13 май.

Трите момчета, които ще пристигнат чак от Добрич, се определят като метъл без ограничения и вече са свирили с 40 Days Later, A-Moral, Odd Crew, TDK и UPYR, както и на концерта в помощ на Mike Williams от Eyehategod и този в прослава на Lemmy Kilmister от Motörhead.
Билетите са само 200 и струват 20лв. Немалка част от тях вече са изкупени. Останалите могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic; www.bilet.bg/каси/ или The Wrong Bar в София.
Bongzilla е стоунър метъл група, сформирана в Мадисон (САЩ) през 1995 и, както си личи от името, повечето от нейните парчета са свързани с легализацията на марихуаната. Музикантите имат 4 студийни албума и 6 ЕП-та. Музиката на формцията е 100% комбинация на свещено-нечестивата есенция на stoner/sludge/doom фанатизма.
Току-що групата започна и европейското си турне, като нейната първа дата беше като хедлайнер за фестивала Roadburn и единствената група с два сета на Desertfesta-а в Лондон.
За повече информация за концерта в София следете събитието в Facebook. Чуйте албума им "No Man’s Land".   http://www.wrong-fest.com/events

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички