Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

За децата таланти на България ще събере артисти и млади дарования

15.05.2017   MySound.bg
Асоциация за подкрепа на децата
Концерт "За децата таланти на България" ще се състои в столичната зала "Рейнбоу плаза" на 15 май.
 
Това е първата от поредица благотворителни инициативи на "Асоциация за подкрепа на децата". Събитието е организирано в подкрепа на талантливи българчета, които се нуждаят от съдействие, а провеждането му се осъществява под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова.
 
Благотворителна инициатива, чийто начален час е 18.30, ще събере на едно място доказали се творци, млади таланти и хора с големи сърца, които вярват, че децата са смисълът и най-висшата кауза на нашето съществуване и от техния успех и благоденствие зависи възходът на нацията ни.
 
На сцената ще се качат някои от младите дарования, които Асоциацията подкрепя. Това са Далия Чолакова - цигулка, Кай Орлинов – цигулка, Александър Иванов - пиано, танцьорките Александра Драгова, Неда Тенева и солисти към школа по вокално майсторство "Мюзик Бокс". Специални гости на вечерта ще са Васил Петров и Весела Бонева, които ще представят любими песни от своя репертоар и по един дует с децата от вокална група Мики Маус. В програмата на благотворителния концерт са включени и изпълнения на детската театрална формация Таласъмче, детски танцов състав Маноловци, прекрасната цигуларка Зорница Иларионова, младата певица Валерия Стоянова, танцова формация Софистик – живо, балетно студио "Красимира Колдамова" и други. Водещ на концерта ще бъде обичаният актьор Ники Сотиров. Още информация може да намерите във Facebook страницата на събитието. 
 
"Асоциация за подкрепа на децата" е създадена, за да осигури достоен и пълноценен живот на децата, да им предостави възможности за развитие и усъвършенстване, за да израстват те смели и истински граждани на България. Тя работи за подобряване качеството на живот на децата и подпомагане на техните семейства, осигуряване на равни права и възможности за достоен и пълноценен живот на децата, живеещи в бедност, децата в риск, децата без родители и предоставяне възможности за развитие и реализация на национално и световно ниво на надарените деца, децата със специални знания и способности и децата - таланти.
 
Членовете на Асоциацията са много и се изявяват в различните сфери на обществения и културния живот, но всички са обединени от едно общо верую - любовта към децата и стремежът да им се помогне да започнат изграждането на една нова България, с която цялото общество да се гордее.  


3813
100%
 

Октомври ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031