Украинците Scream Inc. с наследството на Metallica у нас


Украинците Scream Inc. с наследството на Metallica у нас

4835

Украинската група Scream Inc., изпълняваща основно кавъри на Metallica, ще изнесе концерт столичния клуб Live & Loud от 21.00 ч.на 15 май.

Групата е сформирана в Киев, Украйна, през 2008. Музикантите пишат за себе си в своя сайт, че започват да свирят кавъри, за да усъвършенстват уменията си, както и поради причината, че по това време нямат собствени песни.

Любима група им е Metallica и затова избират да свирят нейни парчета. През 2014 украинците започват проект със симфоничен оркестър, с който правят трибют на "S&M" концерта на Metallica от 1999. Това помага на Scream Inc. да се развие като група, както и да добие по-голяма известност  – изявите ѝ преминават в напълно разпродадени зали в Украйна и Русия, включително в Кремъл. Популярността на добра трибют група на Metallica нараства значително заради интернет и в частност YouTube канала на формацията. През 2015 Scream Inc. издават дебютното си EP с авторска музика, озаглавено "Inception", което включва първите им три сингъла "Higher And Higher", "Lyrics Of Life" и "Open Fire". Тъй като стават значително популярни, украинците пишат за себе си шеговито в своя сайт: "Metallica is our business … And business is good".

Вход: 8 лв. само в клуба в деня на концерта.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички