Ирина Флорин с клубен концерт в Терминал 1


Ирина Флорин с клубен концерт в Терминал 1

4758

Ирина Флорин гостува за първи път на сцената на столичния клуб Терминал 1.  Шоуто ще се състои на 18 май, четвъртък. Специални гости на концерта са Димо Стоянов от група P.I.F. и Свилен Ноев от Остава. Музикалната селекция след живото изпълнение е поверена на Shakermaker, известен с десетките си успешни брит партита из цяла София. Unkle Billy също е част от програмата като той ще се погрижи за избора на парчета преди началото на концерта.  Вратите на клуба отварят точно в 21.00 ч., а началото е в 22.00 ч. 
Ирина Флорин е един от най-успешните родни поп изпълнители. Певческата ѝ кариера започва още през 1981  като част от група  Домино.  Почти десетилетие по-късно, Ирина издава първия си самостоятелен дългосвирещ албум "Краят на началото". Голяма част от песните, както и всички аранжименти, са дело на музикантите от ФСБ.  Първият ѝ компакт диск "Стъклен свят" излиза през 1994, а две години спо-късно се появява и "Цвят лилав". Поп звездата се радва на големи успехи на родната сцена, като заема челни позиции в повечето класации за най-добри сингли и албуми. През годините Ирина Флорин работи Мариус Куркински, Момчил Колев, Георги Георгиев и Свиен Ноев от Остава, Графа, Димитър Паскалев (Авеню) и много други. Последният албум на Ирина е "Копринена жена", чиято премера се състоя през 2010. 
Билети за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 15 лв. в предварителна продажба и на самата дата и място. Каси: щандовете на Eventim на улица "6-ти септември" и в The Mall, "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, Terminal 1, Stroeja, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, Orange.bg, Orance Center, Еscape room MentalistЦУМ, магазини "На тъмно", книжарница "На спирката", Duende Travel София, книжарница "Бард", "Арена Армеец", Български пощи, както и онлайн през сайта на компанията. Ирина Флорин - "Докога":
https://www.youtube.com/watch?v=oU0EjdW03Nc



Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички