Най-после нов албум от Panican Whyasker


Най-после нов албум от Panican Whyasker

5061

Новият албум на Panican Whyaskеr - "Sick Colored Planet", ще бъде представен в столичния клуб "Терминал 1"от 21.00 ч. тази събота, 20 май. Както е известно, събитието бе пренасрочено, но всички закупени билети важат без презаверяване. Пропуски за новата дата се продават системата на Еventim на цена от 10 лв. в предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и място.
Дългоочакваният диск на родната формация ще се продава ексклузивно в клуба. Песните от него ще бъдат основна част от концертния сет на групата. Припомняме, че това е четвъртият и най-дългоочакван проект на Panican Whyasker, съдържащ осем нови песни. Звукозаписът е продуциран от басиста и продуцент на Faith No More Били Гулд. Албумът е мастериран от Маор Апелбаум, работил с FNM, Hаlford, Treponem Pal, Sepultura, Yes и много други.
Бандата излиза в състав: Димитър Василев (Нуфри) – вокал и китари; Душко Крумов - китари; Александър Обретенов – бас и Деян Драгиев (Даката) – барабани.
Билети за концерта се разпространяват в мрежата на Eventim.bg – по 10 лв. в предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и място. 
Каси: щандовете на Eventim.bg на улица "6-ти септември" и в The Mall, "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, Terminal 1, Stroeja, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, Orange.bg, Orance Center, escape room MentalistЦУМ, книжарница "На спирката", Duende Travel София, книжарница "Бард", "Арена Армеец", "Български пощи", както и онлайн през сайта на компанията.
Врати: 21.00 ч. Начало на концерта: 22.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички