Аme и Recondite владеят следващия Takeover на Любо Урсини


Аme и  Recondite владеят следващия Takeover на Любо Урсини

4829

Столичният клуб Ялта прави неудържима майска серия и скоро след Solar Easter се завръща на клубна територия с Takeover на Любо Урсини.  Партито е на 19 май, петък. С първи лайв за българската сцена въобще, ще се включи и Recondite, а Kristian Beyer от Âme пристига да затвърди позицията си на артист, развил особено специална връзка с феновете на популярната поредица. 
Recondite привлича внезапно вниманието с непретенциозното си присъствие и звук, който се движи срещу популярните в момента течения. Намерил мястото си на сцената като изключение, той успява да остане мистериозен, а музиката, която издава под лейбъла си Dystopian и под шапката на Innervisions (лейбълa на Dixon и Âme) може да се определи семпло като провокация. Тя е сензитивна, без излишни "фойерверки", което се оказва рядко срещано клубно преживяване в момента. Recondite тактически развива лайва си и превежда публиката през него. Именно този подход му донася RA #2 в подбора на 40-те най-добри Live Acts за миналата година (веднага след нашия KiNK, позициониран под #1). 
Kristian Beyer (Âme) е единственият артист, който прави хеттрик и става част и от трите сезона на Takeover. Този избор никак не е случаен, след като по време на предишните си две гостувания Kristian Beyer открадна сърцата на феновете с 5-часови сетове, като този път няма да бъде по-различно. Âme е вторият от създателите на Innervisions в TOP 10 DJ на RA (#7), както и вторият, който става част от този сезон на Takeover, след Dixon (#1). Заедно с Frank Wiedeman и Dixon като движещи елементи в общия им лейбъл, тримата са припознавани като създатели на звука на бъдещето. Именно това ги превръща в съмишленици на Takeover в целта му да развива отношение към музиката, която ще се слуша утре, а не тази, която владее моментния вкус. 
Подобна комбинация от артисти обещава, че ще си тръгнете от клуба поне с едно парче наум и желание да чуете още от това, което Âme и Recondite имат да предложат. От миналия месец в сайта на Takeover вече функционира Members Area, за която своята парола получиха подбрани членове на Takeover общността (за възможност да бъдете един от тях се абонирайте за нюзлетър тук).  Веднага след партито на 19 май организаторите ще обновят зоната и подберат нови фенове, които ще получат достъп до ексклузивния архив на Takeover с музика, недостъпна на други платформи. 
За три години Takeover успя да създаде общност от хора, които търсят актуален и качествен звук и споделят общи ценности що се отнася до атмосферата, изживяването и начина, по който се забавляват.  Respect the vibe.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички