Камелия и Поли Генова избират финалистите във вторите супербитки


Камелия и Поли Генова избират финалистите във вторите супербитки

6166

Вторият епизод от супербитките в "Гласът на България" ще бъде последен преди сблъсъка на талантите да се пренесе на голяма сцена.

За последен път всичко е в ръцете на четиримата треньори. След като миналата неделя Иван Лечев и Графа избраха участниците, с които ще продължат към концертите на живо, на 21 май това ще направят Поли Генова и Камелия. Всяка от тях ще раздели своите участници в два отбора от по четирима, като те ще имат по една минута, за да впечатлят ментора си и да извоюват място в концертите на живо.

Тази неделя на сцената ще се изяви един от любимците на феновете - момчето с уникален глас Никола Константинов. Освен че се готви усилено за супербитките, този месец Никола сбъдна и една своя мечта. Благодарение екипа на предаването, той пътува със своя ментор Поли Генова за Италия, където се срещна със световноизвестните музиканти Il Volo. Както е известно, италианското трио ще пее за първи път пред българска публика в зала 1 на НДК на 30 юни. По време на визитата си в Милано, Никола се е запознал и с българската оперна прима Райна Кабаиванска, която е била впечатлена от таланта му и го е поканила да участва в неин майсторски клас в Италия тази есен.

Още за срещата на Никола с Il Volo - тук:

http://glasat.btv.bg/video/videos/kak-nikola-se-gotvi-za-super-bitkite.html

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички