Танцувай с нея!


Танцувай с нея!

4847

Бляскавата Белослава предоставя възможност да се върнем назад във времето с концерт от вече набралата популярност поредица Dance With Me.
 Събитието ще се състои в Sofia Live Club от 23.00 ч. този петък, 26 май. На машината с главен навигатор певицата ще се качат Антони Рикев - китара и програминг, Радослав Славчев - бас, Николай Данев - барабани, Елена Кокорска - вокали и Мартен Роберто. Белослава обещава да върне присъстващите в онези години, когато диско клубовете разказваха истории, а партита бяха емблематични. Културата на Bee Gees, Donna Summer, The Jackson 5, Аbba, Boney M и много други феноменални изпълнители, които създадоха революция на музикалната световна сцена и оставиха следа в стотици поколения, ще се възроди в петъчната вечер.  Marten Roberto, който също ще се изяви на купона, е забъркал компилация от хитове със здрава доза фънк, допринасяща за култово диско преживяване.
Билети - в предварителна продажба чрез мрежата на Еventim.bg и партньорските каси на цена 15 лева, на място - по 20 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички