Примата Йорданка Христова ще доведе морето в София


Примата Йорданка Христова ще доведе морето в София

5095

Вечните хитове на примата на родната естрада Йорданка Христова ще доведат морето в София с откриването на басейна в обновената градина на най-зеления ресторант в София - Maxim Restaurant and garden в бившия Дипломатически клуб в Горна баня.
 
В нощта на Maxim Pool & Garden Grand Opening на 31 май вечерта звезди от сцената и екрана ще се насладят на последния писък сред летните коктейли с любезното съдействие на Hendrick’s Gin, Monkey Shoulder-scotch whisky, Davidoff и Transimport.

Ресторант "Максим" е разположен в полите на Витоша на територията на Дипломатическия клуб в комплекс "Глория Палас", основан през далечната 1962. "Наш приоритет е да продължим дългогодишните традиции на обекта, традиции, обединяващи поколения аристократи на стара София", разкриват своите амбиции домакините.

Ресторантът, в който преди дни се събраха олимпийски шампиони от три поколения за 60-ия юбилей на "Спорт Тото",  разполага с 2 дк. паркова градина с 250 седящи места в екологично чистия район на Горна Баня, открит басейн със 150 седящи места, от които 50 шезлонга, летен бар с дължина 9 м.и 15 седящи места.

Ресторантската част се помещава в три етажна сграда - на първия етаж е тенис клуб с кафе бар - там през уикенда премиерът Бойко Борисов за поредна година ще влезе в надпревара с куп звезди от спорта, с бизнесмени и политици за ВИП-турнира, който по традиция се провежда на този корт.

Комплексът разполага и с лятна градина с открита детска площадка, на втория етаж - основната ресторантска зала със 180 седящи места и атмосфера, прилягаща на всеки претенциозен и изискан вкус, а  на третия етаж се разполагат ВИП-залите с общо 42 седящи места.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички