Ариана Гранде и приятели се обединяват за благотворителен концерт


Ариана Гранде и приятели се обединяват за благотворителен концерт

6327

Ариана Гранде (Ariana Grande) и приятели се обединяват за благотворителния концерт One Love Manchester в памет на жертвите в Манчестър, който ще се проведе в Emirates Old Trafford в града на 4 юни.

Сумата от продадените билети ще бъде дарена на фонда We Love Manchester Emergency Fund, създаден от Общинския съвет на Манчестър с подкрепата на Британския червен кръст.  Както е известно, вокалистката ще пее в подкрепа на семействата, пострадали от атентата в града след нейния концерт на 22 май, с подкрепата на Ticketmaster (www.ticketmaster.co.uk/arianagrandemanchester). В атентата загинаха 22 души, а 116 бяха ранени. Към изпълнителката ще се присъединят някои от най-големите имена на световната музикална сцена - Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus, Robbie Williams, The Black Eyed Peas, Pharrell Williams, Usher, Take That, Niall Horan и други.

Всички фенове, присъствали на концерта в деня на атаката, ще получат безплатен билет за благотворителното събитие след регистрация, чийто краен срок изтече. "Моля се за семействата на всички жертви. Няма нищо, което аз или който и да било друг бихме могли да направим, за да премахнем болката. Но ще подам ръка на всеки, който има нужда от моята помощ и подкрепа", се казва в отворено писмо н Ариана, споделено в социалните мрежи, което продължава със следните думи: "Няма да се откажем от страх. Няма да позволим случилото се да ни разедини. Няма да позволим на омразата да ни победи… В отговор на случващото се трябва да се обединим, да си помагаме, да се обичаме повече, да пеем по-силно, да бъдем по-мили и щедри от преди. Музиката е създадена, за да ни лекува, за да ни събира, за да ни прави щастливи. И така ще бъде и в бъдеще. Ще продължим да отдаваме почит на всички, които загубихме, на техните близки, на моите фенове и всички засегнати от тази трагедия. Те ще са в сърцето ми и ще мисля за тях всеки ден през остатъка от живота ми".

Концертът, билетите за който свършиха за минути, ще бъде излъчен не само по телевизия BBC, радио BBC и Capital Radio Networks, но и по БНТ1 и БНР.

Събитието започва в 21.00 ч. българско време и ще продължи до полунощ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички