Патрисия Каас идва с музикална изповед


Патрисия Каас идва с музикална изповед

4338

Многобройните родни почитатели на легендарната Патрисия Каас ще я видят преродена и преобразена - с нова визия, оригинални песни с различен музикален подход, белязал едно ново начало – както в  личен, така и в професионален план.  Както е известно, знаменитата французойка пристига в София по покана на "БГ Саунд Стейдж" за концерт в зала 1 на НДК на 28 юни. Певицата ще представи десетия си студиен албум, който кръщава на самата себе си. "Патрисия Каас" е лична изповед, запечатана в 13 песни, изпълнени с много страст и болка. "В песните споделям искрено неща, които ме докосват, но с по-модерено звучене", споделя тя.
Едно от емблематичните парчета в първия едноименен албум на Каас е "Adele" – феминистка балада за мястото, отредено на "слабия пол" в света. Въздействащото вокално изпълнение е подсилено от акустичната китара на Фин Грийнал от британската група Fink, познат с колаборациите си с Джон Леджънд и Ейми Уайнхаус.  
С много вкус, елегантност и висока класа Патрисия Каас ще предложи на почитателите си в България песни с изразени биографични детайли, сред които "Sans Nous", "Le Jour Et L’Heure", "Ma tristesse Est N’Importe Où", "Sans Tes Mains ou" и "La Langue Que Je Parle". Те се раждат в изключително тежък период на бърнаут за певицата, която за първи път от десетилетия поставя живота си на пауза, за да се възстанови.
Преди София, тя ще представи новия си диск и лайв шоу на европейско турне в най-големите театри и зали на Франция, Германия, Белгия, Австрия, Холандия, Финландия, Естония, Литва, Латвия, Полша и Румъния. И публиката на всеки от тези концерти ще бъде потопена в изключителната ѝ харизма, усещане за стил и френска изтънченост. След двата последни албума ("Кабаре" и "Каас пее Пиаф"), посветени на корените ѝ, сега тя поема по нов музикален път. С отворено сърце.
Билети на цени от 50 до 100 лева - в продажба чрез системата на "Ивентим" и в Билетния център на НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички