Техно под тепетата: Метрополис се завръщат в Пловдив


Техно под тепетата: Метрополис се завръщат в Пловдив

4423

Минаха 13 години от последното грандиозно парти на Metropolis в града под тепетата.  Пловдивските фенове още помнят легендарното участие на Josh Wink през 90-те в панаирното градче, последвано от Sven Vath през 2000 и Umek и DJ Misjah след това. Прочутата родна електронна организация се завръща ударно в нова парти локация – спортна зала "Колодрума", от 22.00 ч. на 23 юни.
Големият гост ще бъде един от любимите на българската публика в последните години диджеи – Sam Paganini. Роден в Италия, още от ранна възраст той проявява интерес към музиката и е зад пултовете от 15-годишен. Увлича се по рока, а най-силните му влияния са Pink Floyd, Led Zeppelin и Kraftwerk. Първата му продукция е от 1999-а, а през 2011 излиза "Cobra" EP за лейбъла на Richie Hawtin, Plus8. Следват множество успехи и няколко EP-та за добре познатите Drumcode и Cocoon. Именно за Drumcode излиза и дебютният албум на Sam "Satelite". Той е изключително успешен, като едно от парчетата - "Rave", е гледано над 8 милиона пъти в YouТube и се задържа два месеца на първо място в класацията на Beatport и повече от година и половина в Top 100. Неговото уникално звучене придобива голям успех както в ъндърграунд общността, така и в мейнстрийм културата. Sam печели слава и като диджей - енергичните му сетове карат хората да танцуват на места като Amnezia (Ибиса), Awakenings (Холандия), Kappa Future (Италия) и Time Warp (Германия). Това е шестото му идване на родна земя, като всяко негово гостуване се радва на огромен успех сред българската публика, която той оставя без дъх до края на сета си.
Другият гост на събитието - Layton Giordani (на снимката), роден в Ню Йорк през 1992, ще дебютира сега в България. За първи път посещава Pacha в Ню Йорк когато е едва на 15 години и е тотално завладян от електронната музика. Прекарва следващите няколко години в студиото и неговата отдаденост и целеустременост са възнаградени още преди да навърши 23. Има участия в най-добрите клубове в Ню Йорк като Cielo и Space. Първото му голямо издание "Careless Suggestions" за Phobiq Records го изстрелва към върха, намирайки място в сетовете на Deadmau5 и Carl Cox. Тракът му се задържа в Tор  100 на Beatport повече от половин година. Layton бива избран от Adam Beyer с "Unspoken" EP-то му за лейбъла TrueSoul през лятото на 2016. Младият диджей постига забележителен успех в кариерата си с издаването на "Rivington" за Drumcode и определено си заслужава да бъде държан под око, защото ще продължава да изразява своята иновативност през 2017, уверяват организаторите.
Билетите за партито на цена от 30 лева - в мрежата на Eventim

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички