Гледай Muse на живо от Тексас във Facebook


Гледай Muse на живо от Тексас във Facebook

4672

Британската банда Muse обяви, че ще сподели концерта си в 360 Amphitheater в Остин, Тексас, чрез Facebook.

Събитието ще започне в 21.30 CST тази събота (у нас - 6.10 в неделя). Феновете ще могат да гласуват за три песни, които отличената с Grammy банда ще включи в сета си, като последват този линк: https://www.facebook.com/muse.

Музикантите са близо до средата на лятното си турне, на което свирят в амфитеатри заедно с Thirty Seconds To Mars и PVRIS. Обиколката им започна на 20 май и ще завърши в Солт Лейк Сити, Юта, на 20 септември.

Част от положителните коментари относно турнето са: "Британските фестивални титани Muse са смайващо талантливи; внушителният басист Chris Wolstenholme и рок барабанистът Dominic Howard се срещат с неспирния циклон, известен като Bellamy, във всеки един момент" (Tampa Bay Times); "Продължаващият да ни изненадва талант на Matt Bellamy, Dominic Howard и Chris Wolstenholme oтново циментира статута на Muse на невероятна лайв рок група" (Billboard); а Chattanoogan събраха впечатленията си в една дума: "Впечатляващи".

На 18 май триото представи последния си сингъл "Dig Down". Песента се фокусира върху темата за обединение и оцеляване – да се бориш за правдата, дори когато гърбът ти е опрян в стената. Парчето е продуцирано от Mike Elizondo и Muse и миксирано от Spike Stent. "Когато пишех песента, се опитвах да се противопоставя на негативизма, обхванал целия свят, и да изпратя вдъхновение, оптимизъм и надежда на хората, които се борят за каузи, в които вярват; да им предам, че като личности можем да променим света, стига да искаме", разкрива фронтменът Matt Bellamy.

"Dig Down" в YouTube:

hyperurl.co/2tz8l4

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички