Love CHange Music Festival в Ловеч на 2 и 3 септември


Love CHange Music Festival в Ловеч на 2 и 3 септември

4902

Британската трип-хоп сензация Morcheeba и италианците The Sweet Life Society ще бъдат хедлайнъри на най-новия музикален фестивал у нас Love CHange Music Festival в Ловеч, който ще се проведе в Парка на бившата казарма на 2 и 3 септември.

След като обявиха официалното си завръщане и са на турне в оригинален състав, любимите и на българската публика Morcheeba ще стъпят в Ловеч на 2 септември за откриването на Love CHange Music Festival. Другият хедлайнър са веселяците от Торино Тhe Sweet Life Society, които ще гостуват в България за първи път. Във втората вечер на музикалното събитие - 3 септември, ще се изяви електронният гуру от Македония - DJaikovski с банда на живо и вокалистката Rachel West. Хедлайнър  ще е сръбската поп-рок банда S.A.R.S., добре позната и обичана от феновете у нас. Формацията има 6 студийни албума, а клиповете и концертните ѝ изпълнения в YouTube се радват на десетки милиони гледания. 
 Наред с международните участници, в събитието ще се включат и едни от най-популярните български групи и артисти - Мастило, Ruth Koleva Live Band, Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo. VS Духов оркестър Ловеч и No Project Band.

Първото издание на Love CHange Music Festival ще предложи на гостите си прекрасна музика и незабравими преживявания. Освен вечерните концерти, организаторите от общината подготвят разнообазни и атрактивни забавления по време на уикенд фестивала. Преди началото на концертите в 18.00 ч., през деня ще бъдат организирани различни уъркшопове, йога класове, танци, занимателни работилници за деца и други активности, които ще доставят приятни емоции за гостите.
Билети - в мрежата на Eventim.bg и партньорските им каси в цялата страна, както и в Билетен център НДК, билетна каса в "Арена Армеец", "Техномаркет", бензиностанции ОМВ, Български пощи и други.
Цената на билетите е както следва:
Билет за Ден 1 – 2.септември, събота:  30 лв.  /  в деня на събитието: 35 лв.Билет за Ден 2 – 3 септември, неделя: 25 лв.  / в деня на събитието:  30 лв.Групов билет  за двата фестивални дни:  40 лв.  /  в деня на събиието:  45 лв.
След старта на новия си проект Skye| Ross, създателите на Morcheeba -  Skye Edwards и Ross Godfrey, обявиха официалното завръщане на бандата. Един от най-разпознаваемите женски гласове на планетата - този на Skye Edwards, и омагьосващите китарни рифове на Ross Godfrey, ще поведат българската публика на вълнуващо музикално пътешествие - неподправен органичен микс от трип-хоп, ритъм-енд-блус, даунтемпо и соул. Новият албум на британците е озаглавен с техните малки имена "Skye & Ross" и съчетава както нежния звук на Morcheeba, с който вече няколко десетилетия бандата омагьосва публиката в цял свят, така и самостоятелните артистични търсения на двамата музиканти. Дискът е резултат както от решението на продуцента на групата Paul Godfrey да остане встрани от музикалната сцена, така и от желанието на Skye и Ross за нови музикални експерименти, като по този начин те отварят път за ново трип-хоп приключение, което ще чуем и на българска сцена. По време на Love CHange Music Festival ще прозвучат най-големите хитове на Morcheeba - "Rome Wasn’t Built In A Day", "Blood Like Lemonade", "The Sea", "Blindfold", както и много други. 
Зад проекта The Sweet Life Society стоят двама италианци – Габриеле Конкас и Матео Марини. Музиката им е динамична, допълвана от контрабас и духови инструменти  - тромпет, саксофон, кларинет, а също и два изключителни вокала – Естел Луз (бийтове в "Dot Vibes" и "The Dreamers") и оперната певица Маргерита Сетимо. Последният им албум "Resense", парчета от който българката публика ще чуе на живо в Ловеч, излезе през ноември 2016.

Събитието във Фейсбук ТУК.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички