Енергията на Живей активно! завладява София


Енергията на Живей активно! завладява София

5006

Активната година е в разгара си, а най-мащабното събитие от инициативата "Живей активно!" предстои - много изненади, нови спортни предизвикателства и най-доброто от българската музика очакват феновете в столичния Южен парк на 18 юни.

Тази година под мотото "Зареди се с енергия" Нестле България, Министерството на младежта и спорта и Столична община, заедно с много любими български звезди, ще предложат на софиянци още повече споделени активни моменти, заредени с много енергия и динамика.

Столичани и техните гости имат възможност да получат насоки за изграждане на балансирани хранителни навици и да се включат в спортни и танцови предизвикателства. Програмата на тазгодишното софийско събитие включва множество новости, гарантиращи още по-добро настроение. Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Тити Папазов, Евгени Иванов-Пушката и Владо Николов ще спортуват заедно с посетителите на "Живей активно!" Към дългогодишните приятели на инициативата се присъедини и златното момиче на българската художествена гимнастика Любомира Казанова. Големите български шампиони ще дадат пример на всички присъстващи, че активният начин на живот и балансираното хранене спомагат за по-добрия начин на живот, зареждайки ни с неподозирана енергия.

Южният парк ще се превърне в арена на многобройни спортни състезания. Тае Бо, карате, слаглайн, катерене, еко-лабитинт, йога за майки с бебета, гимнастика, лека атлетика, заедно с традиционните турнири по волейбол, футбол и баскетбол ще бъдат достъпни за всички ентусиасти. Посетителите ще открият атрактивни спортни и забавни игри и активности, които да го заредят с енергия през целия ден.

Събитието стартира с велопоход от театър "София" до НДК с начален час 10.00.

"Живей активно!" ще обърне внимание и на домашните любимци, защото няма нищо по-приятно от това да споделяш положителната енергия от контакта с животните. Южният парк ще осъмне с първия в България маратон с кучета. В надпреварата ще могат да се включат всички желаещи, а заедно с тях ще бягат и 10 сладки кучета от приюта в Богров. След финала посетителите ще могат да се запознаят с тях и да ги осиновят. Маратонът, традиционните походи с велосипеди, ролери и скейт, надбягването с препятствия по алеите на Националния дворец на културата и хилядният пешеходен марш ще сложат начало на най-мащабното лятно събитие в столицата. Следобедът ще бъде посветен на споделените енергизиращи моменти на щастие със семеен пикник и много вкусна храна с MAGGI Подправката и Кака Лара.

А защото добрата храна, добрият живот и добрата музика вървят ръка за ръка, след дългия ден, наситен със спортни и забавни активности, любителите на балансираното хранене и активния начин на живот ще вдигнат адреналина на макс с грандиозния концерт на голямата поляна в Южния парк, предизвикани за музикално енергийно презареждане от новите лица на инициативата - Павел и Венци Венц, подкрепени от Дара (на снимката) и Кристиан Костов.

Проявата се фокусира върху два от най-големите проблеми на съвременното общество – приемът на небалансирано дневно меню и заседналият начин на живот. Философията на инициативата е свързана с проумотиране на балансираното хранене, което ни снабдява с енергия, и с мотивиране на активния начин на живот, чрез който да споделяме тази енергия с околните. За първа година инициативата обединява сили с ЕКОПАК България и ще предизвика последователите си да живеят активно, да събират разделно, да бъдат в хармония със себе си и с природата.

Повече информация за събитието и активностите - на Фейсбук страницата на събитието и на: http://www.jiveiaktivno.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички