Шведските кръст/дет машини Adrestia с първи концерт в България


Шведските кръст/дет машини Adrestia с първи концерт в България

4819

Шведските кръст/дет машини Adrestia идват за първи път у нас по покана на Фабрика Автономия за концерт на 19 юни, понеделник.

Преди тях от българска страна ще удари една от най-активните в последните месеци банди - софийската грайндкор шайка Razgruha.

Adrestia представят проблемите на модерната война в ритъм с марка "шведската школа". Членове на бандата са свирили в Shades Of Grey, Scorched Earth, Future Ruins, Snake Tongue и други. По-рано тази година Adrestia издадоха сплит с други кръст мелачки, "Martyrdöd - In Solidarity With Rojava", приходите от който отиват директно за подкрепа на едни от малкото хора, които наистина се противопоставят на религиозния фундаментализъм на Ислямска държава лице в лице. Mоже да чуете сплита тук. Съвсем наскоро Adrestia пуснаха първия си албум - "The Art Of Modern Warfare".

Кога: 19 юни (понеделник)
Къде: Фабрика Автономия (София, ул. "Цар Самуил" 149)
Начало: 20.00 ч.
Вход: свободно дарение*

Очаквайте още концерти от Фабрика Автономия съвсем скоро!

* Събитието няма обявен вход, билети и подобни. Свободно дарение обаче не значи безплатен вход. Свободно дарение значи, че искаме да изградим една сцена, в която всеки, който споделя ценностите ни, е приет и добре дошъл, независимо от финансовото му положение. Всеки сам решава с колко може да подкрепи групите. Вярваме, че никой няма да подмине касичките, които ще са на разположение. Разчитаме на съвестта на всеки да остави подходящо дарение, така че да помогнем на бандата да продължи турнето си. А ако искате да има повече подобни концерти вбъдеще - подкрепете и Фабриката.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички