Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Мая Нешкова представя новия си албум Само с любов


Мая Нешкова представя новия си албум Само с любов

5140

Естрадната любимка Мая Нешкова ще представи новия си албум "Само с любов" в столичната зала "Рейнбоу плаза" от 20.00 ч. на 20 юни.

Тя ще изпълни всичките си 12 нови песни на специален концерт-промоция, за който не се продават билети, а са поканени само най-верните ѝ фенове, колеги от музикалната гилдия и журналисти от водещите медии. Дискът е първият ѝ студиен албум от 2009 насам, когато излезе нейният последен успешен проект "Обичам те". Записът е наречен "Само с любов" по част от припева на най-новата ѝ песен "Цигуларят" по стихове на Явор Кирин. Тя и "Нашият танц" са двете композиции, които все още не са виждали бял свят и звездата пази за промоцията си. Останалите песни вече са представяни в официалния канал на изпълнителката в YouTube и Фейсбук страницата ѝ MayaNeshkovaOfficial. От септември 2016 на всяко първо число тя радваше почитателите си с по едно ново заглавие в репертоара си. "Любовта не е игра" беше първото от поредицата нови хитове. Последва "Простете ни, дечица", посветена на близначките им Весела и Йоана Икономови, които също ще участват в концерта като вокална група на майка си.

"Душо моя", "Санта Мария" (по стихове Иван "Агент" Тенев) и "Целувката" бяха следващите нови песни, които привлякоха вниманието на меломаните. Като най-голям хит до момента се очерта баладата "Има ли виновни в любовта", който събра най-много прослушвания в месеца на пускането си. "Добър вечер, приятели" Мая Нешкова подари в навечерието на абитуриентските балове, а "Мой роден край" пусна навръх 24 май. Колекцията допълват още две патриотични песни – "България" по стихове на Цветан Начев и "Клетва" по текст на Чавдар Тепешанов и Тодор Ников. Всички те са по музика и аранжимент на Кирил Икономов - той е автор и на част от текстовете, които основно са написани от самата певица. Записите са осъществени в тяхното студио под тонрежисурата на Кирил Гунчев. Веднага след промоцията изпълнителката на евъргрийна "Честит рожден ден" започва мащабно турне из цялата страна.

Мая Нешкова обяви, че ще обиколи всички градове, в които някога е изнасяла рецитали, а няма да пее само в няколкото големи града, в които всички изнасят концерти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички