Поли Паскова празнува ЧРД с хиляди почитатели в София


Поли Паскова празнува ЧРД с хиляди почитатели в София

5007

Фолклорната звезда Поли Паскова ще празнува рождения си ден в Южния парк с хиляди почитатели на непреходната ни народна музика на 22 юни, съобщава "ВИП Комюникейшън".

Концертът на Голямата поляна в парка е част от националното турне на певицата "Свята земя българска". Както MySound.bg вече писа, то преминава през площадите на 20 големи общини в страната. На сцената с  народната певица ще извие хора емблематичният ансамбъл Чинари, а водещ ще бъде Димитър Туджаров - Шкумбата.

Организатор на турнето е списание "Бизнес клуб". Преди всеки концерт кметът на общината, заедно с експерти от различни институции провеждат срещи с местния бизнес под мотото "Силни региони за силна икономика". Благодарение на бизнеса изявите са безплатни за публиката.

"Смисълът на концертите е да повдигнат българския дух и национално самочувствие чрез народните хора и песни. Всеки концерт започва с молитва за България. Тази обща молитва,  дадена ни от Богородица, ще помогне да изградим мощен енергиен стълб за закрила на България", споделя Поли Паскова.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички