Fragments Of Existence и Rejuvenation преди Beyond Creation


Fragments Of Existence и Rejuvenation преди Beyond Creation

4926

С присъединяването на Fragments Of Existence и Rejuvenation към гостуващите у нас вече признати от специализираната критика виртуози в прогресив/тек дет метъл сцената Beyond Creation и Virvum се заформя един отличен, екстремен минифест.

Както MySound.bg писа, събитието е в столичния клуб Live & Loud на 25 юни.

Първа на сцената ще се изяви младата тек дет метъл формация от София Rejuvenation. След пускането на първия си сингъл в края на 2015, бандата участва в различни концерти на родната сцена. На 21 май издаде дебютното си EP "Chronology Protection Conjecture`s Negation" и го разпространява свободно в Интернет.

Fragments Of Existence е прогресив/мелодик дет метъл банда, формирана от бивши членове на траш метълите Chains в края на 2012. Групата черпи влиянията си от класици като Death, Control Denied, Evergrey, Opeth, Cynic, Dream Theater и много други. От създаването си четворката се отдава на писането на авторски материал и активна клубна дейност. След като бял свят виждат синглите "Sands Of Time", "Aftermath" и "Out Of Darkness", в началото на тази година бандата издава своя дебютен едноимен албум, който освен на физически носител е достъпен чрез платформи за даунлоуд и стрийминг като Bandcamp, iTunes, Google Play, Amazon, Spotify, Deezer.

Трети на сцената ще излязат швейцарците Virvum. Съставът ще представи дебютния си албум "Illuminance", чиято премиера се състоя миналата година. Момчетата създават бандата през 2007-а, дебнат 9 години и през 2016 ударят с материал, работен в периода 2014– 2016 и пуснат на дигитален формат. И техният прог дет има своите пикантни моменти и избухвания, за които трябва подготвено ухо.

Хедлайн ще ударят канадците Beyond Creation - колкото млади, толкова и амбициозни. С първия си дългосвирещ албум "The Aura" (2011) те дадоха заявка за бъдеще като сериозна група, която няма да жали време и сили, за да става по-добра и да развива това, което загатна в демото от 2010. През 2014-а, вече забелязани от френския престижен лейбъл Season Оf Mist, с който подписаха тогава, музикантите издадоха втория си диск "Earthborn Evolution" (2014).

Билетите са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на на www.Liveandloud.net на цена 20 лв.

В деня на събитието, ако има останали, ще се предлагат само на входа срещу 25 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички