Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Балканско веселие в Сандански

30.06.2017   MySound.bg
Афишът на фестивала
В четиридневен празник на музиката, мезето и питието ще се превърне Сандански в началото на юли, когато южният град ще е домакин на първия по рода си фестивал "Балканско веселие".
 
Той ще се проведе в "Алея на дипломата" от 6 до 9 юли при вход свободен. 
 
Празникът ще обедини в себе си целодневно изложение на стоки от балкански производители, много атракциони за малки и големи, обособени кулинарни зони за ценители на вкусната кухня, занаятчийски работилници и творчески кътове. "Балканско веселие" ще предложи богата музикална програма за всички меломани и за всеки вкус.
 
За първи път в туристическия ни град ще гостува сръбската прима Весна Змиянац. Тя ще подпали всички любители на сръбските ритми. За първи път Сандански посреща на живо и гръцката звезда Андреас Стамос. Топзвездите Алисия и Азис също ще са специални музикални гости на фестивала и няма да оставят никого безразличен с хитовете си.
 
Кръшни хора от любителите на българския фолклор се очакват при изпълненията на колосите във фолклорната ни музика Румяна Попова и Гуна Иванова, както и на младите  и лъчезарни Ива и Велислава Костадинови и Ива Давидова. Много настроение ще внесат и изпълненията на талантливите Ванеса, Ашли и трио Карамел.
 
Две от победителките в BG Music Festival, който се проведе неотдавна в Сандански, също ще се завърнат там за среща с публиката. Ева и Клавдия очакват всички любители на новата българска музика. Няма да липсват и самодейни състави и групи от Сандански и региона.
 
Организатори на проявата са община Сандански и "Мюзик Медия Клъстер".4444
100%
 

Януари ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031