Бейбифейс Клан съпорт на Пласибо в Пловдив


Бейбифейс Клан съпорт на Пласибо в Пловдив

5928

Родната формация Бейбифейс Клан (Babyface Clan), воглаве с ексцентричния вокалист Насо Русков, ще подгрее за Пласибо (Placebo) в пловдивския античен театър, известиха от "Тангра Мега Рок", организатори на концерта.

Както MySound.bg вече писа, събитието ще се състои на 3 юли в рамките на световния музикален форум Sounds Of The Ages 2017. Изявата е част от световното турне "20 години Пласибо". Музикантите се познават добре още от миналото десетилетие, когато Брайън Молко и компания поканиха лондонския проект на Насо Русков и Чарли - Имбесилс Енд Дъ Пойзън Ъмбрела (Imbeciles & The Poison Umbrella), да открият няколко концерта от турнето им на Острова - в зали като Brixton Academy и Manchester Apollo. След завръщането на нашите в София, британците отново ги предпочетоха - вече като Бейбифейс Клан, да свирят с тях на последния им досега гиг у нас през 2010-та.

Този път нашите момчета излизат на въоръжение не само парчетата от двата си знакови албума - култовия  "Romantica" (2001) и последвалия го "You're Not Wearing Your Tie" (2014), а и с четири-пет чисто нови песни. Не ще и дума, че и поводът, и мястото, са предостойни за тяхната премиера - направо пред публика. "Парчетата са много готини, те са в основата на следващия ни проект", каза фронтменът пред MySound.bg.

Макар и само с два диска, Атанас Русков, Иво Стоядинов – китара, Боби Струкански – бас, Фичо - кийборди и Даката – ударни се превърнаха в жива и ритаща алтърнатив класика.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички