Фестивалът In Тhe Palace 2017 изненадва с голямо парти за Джулая


Фестивалът In Тhe Palace 2017 изненадва с голямо парти за Джулая

4733

Най-големият и престижен фестивал за късометражно кино в Източна Европа In The Palace International Short Film Festival ще отпразнува големия финал и награждаването на печелившите със специално парти за Джулай Морнинг.  Програмата на 14-тото издание на събитието преобрази градината на Двореца в Балчик през изминалите няколко дни и я превърна едновременно в кино и музикална сцена на открито за стотици гости, любители на качествените късометражни филми и разнообразното забавление в неповторима атмосфера. За Джулай Морнинг и традиционното морско посрещане на този ден организаторите на фестивала са планирали незабравимо парти и ескалация на качественото прекарване на 30 юни и 1 юли в компанията на подбрани музикални селектори. Aki Vanderlay, Oto от Groovy Sessions (на снимката) и Undomondo от Истанбул ще се погрижат изгревът в събота и първите юлски лъчи да се превърнат в запомнящо се преживяване, уверяват организаторите. 
Vanderley е едно от ключовите имена на ъндърграунд сцената в София в последното десетилетие и е добре познат на меломаните с еклектичния си стил и грабващия микс от афро-кубински звуци, сайкаделик, уейв, латино джаз и краутрок, които превръщат всяко от партитата му в истинско приключение.  Орлин Василев, или DJ Oto , едва ли има нужда от представяне. Така нареченият му дебют е по телевизия ММ още през 1998, а през годините се е доказал като движеща сила на Groovy Sessions, авторското предаване по радио Нова, представящо най-доброто от независимия музикален свят, добре познато и благодарение на клубните вечери в периода 2007-2010. Той е пускал редом до артисти като Bonobo, TM Juke, Rosalia De Souza, Kormac, Rob Garza от Thievery Corporation и десетки други.
Специално от Истанбул в Балчик ще пристигне Undomondo, едно от утвърдените и изключително любопитни имена в южната ни съседка, популярно покрай музикалния си блог, радиошоуто по Dinamo.fm, водещата си роля в клуб Minimuzikhol и букинг агенцията Delüks. Той ще осигури качествена смес от олдскуул хаус, техно, афро-латински ритми и джаз. Паралелно с качествена селекция от филми, In Тhe Palace ще зарадва участниците и своите гости с богата музикална програма всеки ден. Селекторите от Radio Nula от България и чужбина осигуряват уникална смес от джаз, фънк, соул, хип-хоп и диско ежедневно. DJ Woo-D, DJ Adrian Bijan, DJ Funkusion и DJ JIjo вече оставиха отпечатък в сърцата на меломаните и киноманите през изминалите дни, до петък предстоят срещите с DJ Peter Peterson и DJ Ramsey Hercules.
Освен прожекциите и музикалния афиш, ежедневно текат и обучителните сесии. Програмата идните дни включва лекции на утвърдени имена в сферата на киното като Agron Domi, David Wilkinson, Manuela Cernat и Jacopo Chessa – директор на Italian Short Film Center. Входът за прожекциите е свободен. Тази година за гостите на In the Palace International Short Film Festival специално отпада и регулярната такса за Двореца и Ботаническата градина.  Повече информация и подробна програма по дни ще откриете тук

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички