Легендите с концерт на открито край езерото Панчарево


Легендите с концерт на открито край езерото Панчарево

5341

Емблематичните музиканти от Легендите се събират за специален концерт на брега на Панчаревското езеро от 20.00 ч. на 5 юли.

Магията на вечните български рок песни ще оживее в ресторант "Лебед" - престижна сцена, на която изява вече имат най-добрите български певци и музиканти, сред които Лили Иванова, Васил Найденов и Любо Киров.

Легендите, в чийто състав са Йордан Караджов от Сигнал, Константин Цеков от ФСБ, Любо Киров, Митко Кърнев от D2, Константин Марков и Стенли от Тангра ще изпълнят своя звезден репертоар от най-добрите български рок парчета от последните 40 години. Перфектното сработване между шестима толкова различни, но доказали се с времето професионалисти, както и енергията от хубавата музика, заразява публиката и създава незабравимото изживяване на всеки концерт на формацията.

Обичаните от всички тотални хитове "Богатство", "Нашият град", "Сто години", "Нямаше кой да ни каже", "Другия", "Обещание", "Може би", "Любовта, без която не можем", "Пак ще се прегърнем", "Има ли цветя", "Оловният войник", "Жулиета", "След десет години", "Сбогом", "Ледено момиче", "Да те жадувам" ще прозвучат в оригиналните си аранжименти, но ще покажат артистите в различна светлина.

Билети за концерта в ресторант "Лебед" се продават в мрежата на Eventim.bg и на място в ресторанти "Лебед", "Воденицата" и "Конфети". Пропуските в предварителна продажба са на цени от 35, 55 и 65 лева.

Линк към Eventim.bg:  
http://www.eventim.bg/bg/bileti/legendite-pesnite-koito-bsicki-obicame-sofia-restorant-lebed-460983/event.html

Събитие във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1880758618812413

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички