19 години аудио-визуална Фрактура в ефира


19 години аудио-визуална Фрактура в ефира

4551

Аудио-визуалната "Фрактура" на Васко Катинчаров ще отбележи 19 години в ефир със специално издание по Diema от 24.00 ч. тази неделя.  Най-дълго излъчваното телевизионно предаване за рок музика ще отпразнува рождения си ден на 2 срещу 3 юли точно в полунощ. В продължение на два часа зрителите ще видят знакови моменти от интервюта, които са били излъчвани в шоуто през годините. Най-интересните откъси от над 100 разговора с банди като Metallica, Korn, Slayer, Sabaton, Whitesnake, Hatebreed, Judas Priest, Soundgarden, Cradle Of Filth, Godsmack, Guns ‘N’ Roses, Slipknot и много други също ще са част от празничното издание. 
"С всеки изминал рожден ден на предаването си давам сметка, че "Фрактура" се е превърнала в кауза за мен. Боря се за нещо, което наистина обичам и в което истински вярвам. Никога не съм харесвал хора, които постоянно се оплакват колко е трудно и в България нищо не става. Аз съм пример, че, когато си упорит и устремен към конкретна цел, нещата могат да се случат. Благодарен съм на всички, които ме вдъхновяват и мотивират да вървя напред. Времето ме срещна със съмишленици, които превърнаха работния процес в удоволствие. Ние гледаме на предаването като на прозорец към света на мислещите хора, а не като на бързоликвиден сезонен продукт. Големият поклон е към зрителите, защото те са тези, които реално осмислят съществуването на "Фрактура" толкова години", коментира повода Васко Катинчаров, автор и продуцент на предаването.
Дебютът на "Фрактура" с Васко Катинчаров по телевизия ММ в края на юни 1998 , а през май 2010 предаването преминава в ефира на Diema. Това е и най-дългогодишното специализирано тв рок шоу в българския ефир. 988 е броят на излъчените до момента предавания, а за 19-те години в ефир феновете са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, хиляди клипове, както и стотици репортажи от най-значимите рок събития в страната и чужбина.
"Фрактура" се излъчва по Diema в неделя от 24.00 ч., като повторението е всеки петък от 00.30 ч. 
Промовидео на "19 години Фрактура" може да видите ТУК.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички