Диджеи от над 10 държави в афиша на Broken Balkanz 2017


Диджеи от над 10 държави в афиша на Broken Balkanz 2017

5103

Без съмнение Broken Balkanz е най-дълго провежданият музикален фестивал на открито в България и е първият такъв в региона, посветен на дръм-ен-бейс, джънгъл и дъб музика, чието тазгодишно издание предстои на Стамболова поляна, над Златните мостове (Морените) в ДПП "Витоша" на 21 и 22 юли. Очакваме артисти от над 10 държави, а между тях личат имената на Jade (Унгария) и Coppa (Англия) от Eatbrain. Също така Billain (Босна и Херцеговина) и Disphonia (Гърция) ще представят шоукейс Methlab. Това е "най-добрият нов лейбъл" за тази година според наградите на Drum & Bass Arena. Част от останалите гости са сърбите от Euphorics, Codex, Splash Head, MC Kastiljas и MC Edge, македонците Darko Stepic и Hypertech. Ще вземе участие и турският продуцент Fall From Cloud, известиха организаторите H.M.S.U.
Специално от Северна Америка пристига титанът Dave Owen, а компания ще му прави и гръцкият майстор на мелодичния дръм-енд-бейс MsDos
Българската дружина също не е за подценяване, като ще бъде представена от имената на HMSU артистите, както и някои от най-доказалите се родни таланти: L 33, High Roll, Ogonek, EXo, Targy, Acidtrip, Funkware, Funk Aesthetics и други.
От началото през 2001 досега събитието се организира от родната организация H.M.S.U. в близост до София. Всяка година планината приветства над 40 гости от региона и света, около 1 500 посетители и всичко това под съпровода на над 40 часа нон-стоп музикални и културно-спортни активности. 
HMSU се разкодира като Hard Music Аnd Sounds United - етикет на екипа, който до момента е организирал над 250 събития в страната и региона с над 300 гости от Европа и света.
През годините фестивалът се утвърди като едно най-голямо и съществено обединение на артисти от балканските държави, доказали своите умения на световната и регионална сцена. На това издание феновете ще се "сблъскат" с едни от най-изявените артисти от Балканите и света и ще могат да чуят  артисти от някои най-големи лейбъли, свързани с тази музика. 
Детайлен анонс на всички активности - в мрежата на адрес

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички