Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Диджеи от над 10 държави в афиша на Broken Balkanz 2017


Диджеи от над 10 държави в афиша на Broken Balkanz 2017

5125

Без съмнение Broken Balkanz е най-дълго провежданият музикален фестивал на открито в България и е първият такъв в региона, посветен на дръм-ен-бейс, джънгъл и дъб музика, чието тазгодишно издание предстои на Стамболова поляна, над Златните мостове (Морените) в ДПП "Витоша" на 21 и 22 юли. Очакваме артисти от над 10 държави, а между тях личат имената на Jade (Унгария) и Coppa (Англия) от Eatbrain. Също така Billain (Босна и Херцеговина) и Disphonia (Гърция) ще представят шоукейс Methlab. Това е "най-добрият нов лейбъл" за тази година според наградите на Drum & Bass Arena. Част от останалите гости са сърбите от Euphorics, Codex, Splash Head, MC Kastiljas и MC Edge, македонците Darko Stepic и Hypertech. Ще вземе участие и турският продуцент Fall From Cloud, известиха организаторите H.M.S.U.
Специално от Северна Америка пристига титанът Dave Owen, а компания ще му прави и гръцкият майстор на мелодичния дръм-енд-бейс MsDos
Българската дружина също не е за подценяване, като ще бъде представена от имената на HMSU артистите, както и някои от най-доказалите се родни таланти: L 33, High Roll, Ogonek, EXo, Targy, Acidtrip, Funkware, Funk Aesthetics и други.
От началото през 2001 досега събитието се организира от родната организация H.M.S.U. в близост до София. Всяка година планината приветства над 40 гости от региона и света, около 1 500 посетители и всичко това под съпровода на над 40 часа нон-стоп музикални и културно-спортни активности. 
HMSU се разкодира като Hard Music Аnd Sounds United - етикет на екипа, който до момента е организирал над 250 събития в страната и региона с над 300 гости от Европа и света.
През годините фестивалът се утвърди като едно най-голямо и съществено обединение на артисти от балканските държави, доказали своите умения на световната и регионална сцена. На това издание феновете ще се "сблъскат" с едни от най-изявените артисти от Балканите и света и ще могат да чуят  артисти от някои най-големи лейбъли, свързани с тази музика. 
Детайлен анонс на всички активности - в мрежата на адрес

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички