Swindle гостува на Vola Open Air 2017: Peace, Love And Music


Swindle гостува на Vola Open Air 2017: Peace, Love And Music

5074

Swindle - eдно от най-преспективните и бързо набиращи популярност имена на британската електронна сцена, пристига в България.  Изявата на мултиинструменталиста, продуцент и диждей от Лондон ще бъде в афиша на Vola Open Air 2017 (28 и 29 юли). Както е известно, връх Околчица във Врачанския Балкан ще е домакин на музикалния фестивал за шеста поредна година в сътрудничество с дирекция ПП "Врачански Балкан" и градската община.
 Swindle започва сам да издава музиката си още през 2006 и участва в множество проекти от тогава до момента. През 2013 Deep Medi на Mala пуска неговия първи албум "Long Live The Jazz" и поставя британеца на световната сцена като диджей и изпълнител на живо. Той покрива широк спектър от стилове като uk bass, джаз и грайм, музиката му се издава от имена като Mala Deep Medi и Brownswood на Gilles Peterson. Гостът ще представи новия си албум "Peace, Love & Music", който е пряк резултат от натрупания опит по световните турнета на четири континента от последните няколко години.
 Забележителното дуо SpectraSoul ще удари хедлайн. Красива, дълбока, гравирана с груув, но достатъчно мощна, за да се раздвижи всеки дансинг - музиката на британците е на противоположната страна от синтетичната рейв захранка в дръм-ен-бейс културата. Именно заради това и бандата е един от един от скъпоценните камъни в короната на съвременната дръм- ен-бейс сцена с издания за култови лейбъли, сред които Metalheadz на Голди, Exit Records на dBridge, Critical Music на Kasra и Shogun Audio Imprint на Friction. И тази година Vola Open Air ще предложи подобаващо българско присъствие. В програмата е творческият тандем на Любомир Брашненков и Ангел Додов - Saturated Pixels, в широкия спектър от жанрове от ембиънт, през уейв и пост-пънк, до експериментал и сайкъделик. Много настроение и импровизации в IDM, трип-хоп, джаз и реге бийтове е приготвило триото Clavexperience на Димитър Горчаков (синтезатори), Павел Клаве (глас, looping & fx) и световния шампион по бийтбокс Александър ДеяновSkilleR. Врачаните DJ Unkle Billy и Julydrummer ще представят общия си проект Drumset Vision с живи ритми и брейкове в сихнрон с басовото звучене на фестивала и допълнени от въздействаща аудиовизуална концепция.

В програмата са също Vasquez NZ (дръм-ен- бейс артист, който се развива дълги години в Нова Зеландия), Tekniq (със сет, вдъхновен от хип-хоп и грайм културата и съдържащ всичко от мелодично фънк звучене до натегнати бас звуци) и рап дуото Жлъч и Гена.

Два български шоукейса ще бъдат представени на сцените на Vola Open Air – на предаването Subfactor с водещи Веселин Бързанов и Петър Миладинов и специални гости Martu Live и Reine, както и на лейбъла "Бетон" заедно с Risto, Phlp, Linear Output и Inaikick. Още дръм-ен-бейс, трип-хоп, джаз соул, фънк и брейкбийт обещават Vagabond, Djobry, Soulnd, Onslaught, DJ Oto, DJ Zee, Georg Hekt, Inaikick и ParametherБилети - в мрежата на "Ивентим" (магазините Office 1, бензиностанции OMV, Orange Centre във всички молове, билетен център НДК, Български пощи, магазини "Технополис" и други).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички