Андонис Ремос на една сцена с Ерос Рамацоти


Андонис Ремос на една сцена с Ерос Рамацоти

5368

Гръцката суперзвезда Андонис Ремос ще излезе на една сцена със своя италиански колега Ерос Рамацоти преди първия си концерт в България в зала 1 на НДК на 4 ноември.  Лятото ще стане още по-горещо на 27 юли, когато двамата очарователни изпълнители ще обединят гласовете си в магически спектакъл в сърцето на Гърция. Събитието в Намос (Psarrou beach) е едно от най-чаканите за това на популярния остров Миконос. Андонис Ремос и Ерос Рамацоти ще преплетат емоционално наситените си певчески възможности в няколко дуетни изпълнения – преживяване, което ще остане завинаги в сърцата на феновете. Двамата ще представят и най-популярните си парчета под звездите на плажа в Намос. За разлика от Рамацоти, който рядко се изявява на гръцкия остров, определяният като "краля на гръцката балада" Андонис Ремос, е сред най-любимите певци на феновете там. През годините той е пял и заедно с други големи световни звезди на сцената на плажа. Сред най-големите имена са тези на Хулио Иглесиас и Джипси Кингс, които винаги се изказват ласкаво за гръцкия си колега с глас за милиони. Други запомнящи се изяви от магичния плаж са тези на Андонис с Ана Виси и Михалис Хаджиянис, който изнесе два незабравими концерта у нас неотдавна.
Българските фенове на безспорно един от най-обичаните изпълнители от южната ни съседка ще имат възможността да чуят най-популярните парчета на Андонис Ремос по време на първото негово гостуване в София през есента. Знаменитият музикант пристига с емблематичните "Lene" ("Казват"), "Duo psemata" ("Две лъжи"), "Anapantita" ("Без отговор") и "Ekripsa to prosopo mou" ("Скрих лицето си") по покана на Keen Acts. Андонис Ремос безапелационно печели сърцата на феновете по цял свят с неповторимия си стил – комбинация от традиционни гръцки ритми с поп и рок елементи. Любимецът на Гърция, който в момента се изявява като жури в най-успешния музикален формат за таланти в южната ни съседка, има 10 студийни албума, 4 със записи от изпълнения на живо, участвал е в 4 компилации и има 5 самостоятелни хитови сингли. 
Сред най-големите почитатели на Андонис е и самият Леонардо ди Каприо. Обичаният актьор, познат със запомнящите си роли в кинохитовете "Титаник", "Вълкът от Уолстрийт" и "Завръщането" (за който грабна и "Оскар"), е сред честите посетители на остров Миконос. Той често разпуска с яхтата си край острова в компанията на красиви жени и посещава много от музикалните мероприятия, които се случват всяко лято там. Нищо чудно да отскочи да чуе и съвместното концертно изпълнение на Андонис Ремос и Ерос Рамацоти на 27 юли.
Гласът на Андонис Ремос е сред най-дълбоките и разпознаваеми не само в Гърция, но и по целия свят.   Билети за концерта - в бензиностанции OMV, The Mall, Билетен център НДК, Български пощи и мрежата на Eventim.bg на цени от 40 лв. до 100 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички