Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Живей активно! ще зареди Варна с нова енергия на 16 юли

12.07.2017   MySound.bg
Pavell & Venci Venc
Най-голямата инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот - "Живей активно!",   организирана от "Нестле България" с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и община Варна, набира все повече последователи в морската столица.
 
Броят на варненските клубове, спортисти, активности и локации се увеличава тази  година, отчитат организаторите. 18 спортни клуба са заявили участие в предстоящото трето поредно издание. На 16 юли местните клубове ще се включат в организацията на активния ден на открито и ще поднесат на жителите и гостите на морската столица незабравимо и пълно с енергия приключение с демонстрации на различни спортни активности, в които всички присъстващи могат да вземат участие под мотото на кампанията "Зареди се с енергия". 
 
Йордан Йовчев, Тереза Маринова, Евгени Иванов-Пушката и Владо Николов ще спортуват заедно с посетителите на инициативата. През тази година към нейните дългогодишните приятели се присъедини и златното момиче на българската художествена гимнастика Любомира Казанова. Капитанът на ПФК "Черно море" Георги Илиев, който бе избран за футболист №1 на Варна за 2016 г., и Мис България 2016 – бившата гимнастичка Габриела Кирова, ще подкрепят инициативата. Големите български шампиони ще дадат пример на всички присъстващи варненци и гости на града, че активният начин на живот и балансираното хранене спомагат да се заредим с енергия за целия ден. 
 
Броят на горещите спортни точки също ще бъде увеличен. Варна ще живее активно на цели 13 различни локации. През деня край морето ще бъдат организирани десетки семейни игри, танци, художествена гимнастика, баскетбол, водна гимнастика, турнири по футбол, волейбол и тенис на маса, уроци по ветроходство, активности за домашни любимци и много други. В 11.00 на плаж "Рапонги" Евгени Иванов-Пушката и Владо Николов ще организират турнир по волейбол, в който могат да се включат всички, за да се заредят с много енергия и добро настроение. Георги Илиев ще даде старт на футболния турнир в Морската градина, а Данчо Йовчев ще играе тенис с Кристиан Димитров, директор на дирекция "Спорт" при община Варна заедно с малки и големи ентусиасти. Любомира Казанова и Габриела Кирова ще организират уроци по художествена гимнастика на сцена "Раковина".  На плаж „Рапонги“ варненци ще могат да покажат, че са най-спортния град, като се включат в най-мащабната тренировка по водна гимнастика.
 
Pavell & Venci Venc’, Dara и Кристиан Костов ще закрият подобаващо активния ден с още енергия от хубавата българска музика, като се включат в музикален маратон с начален час 18.30 ч. на входа на Морската градина (Слънчевия часовник), представяйки някои от най-известните си песни.907
100%
 

Януари ´18


ПонВтСрЧетПетСъбНед
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031