Концертът на Warbringer се мести на 20 юли


Концертът на Warbringer се мести на 20 юли

5113

Поради логистични трудности свързани с невъзможност за придвижване на Warbringer, концертът им в София ще се състои на 20 юли, всичко друго остава непроменено, извиняваме се за причинено евентуално неудобство, известиха организаторите  Live & Loud.  Калифорнийските трашъри ще свирят в клуб Live & Loud от 21.00 ч. на 20 юли.  Война, насилие, смърт - Warbringer имат свое мнение по тези три неизменни за човечеството теми, изразени в текстовете на песните им. Не може да не сте чули за тази американска банда - медиите се надпреварваха да я хвалят още с излизането на дебютния ѝ албум "War Without End" през 2008. По онова време тя беше просто обещаваща млада траш метъл група, с която познавачите от Century Media Records подписаха договор тогава и издадоха този въпросен първи диск. Преди да осъзнаем, че големият потенциал, за който говореха, е реален, Warbringer вече така го разгърнаха, че превзеха на висока скорост и със зашеметяваща увереност армия от фенове по света. Бурни овации и адмирации американците получиха и при първото си гостуване у нас като подгряваща банда на Iced Earth на концерта им тук преди 3 години. Мнозина тогава си пожелаха Warbringer да се върнат за самостоятелно шоу с по-дълъг сет. Само преди месец групата издаде новия си дългосвирещ албум "Woe To The Vanquished" и добрите думи за него идват не само от издателите Napalm Records и специализираните медии, но и от най-важните в играта наречена музикална индустрия – феновете. 

Тринадесетте години съществуване на Warbringer са достатъчни,за да престанем да я наричаме "млада банда" и да сме сигурни, че е тук, за да остане въпреки многобройните смени в състава. Към 2017-а Warbringer е име, което траш метъл феновете по света вече познават и уважават. България не отстъпва и със сигурност ще посрещне адекватно бандата, която в момента е яхнала гребена на вълната.

Нашите Savage Ravage ще излязат на сцената преди Warbringer. Те са метъл група от София, основана през 2009 година, когато членовете ѝ са в седми и осми клас. Първата изява на живо е през март същата година. След няколко месеца записват първата си песен "Бягайте далеч", с която печелят конкурса на D2 за ученическа група "Голямо междучасие 2" през 2010.

Това дава тласък на музикантите и начало на дълга серия от концерти в столичните клубове, а не след дълго идва и първата им изява извън София. По това време стилът им е най-силно повлиян от траш метъла. Техните концерти привличат както стари фенове на тежката музика, така и ученици. Някои от изпълнителите, с които са делили една сцена, са: Skeletonwitch (САЩ), Vendetta, Last Hope, D2, Ъпсурт, Conspiracy (Гърция), Nadimac (Сърбия), Left In Ruins (Италия), Outrage (Варна), A-moral (Варна), Hades (Варна), Eufobia, Alley Sin, Coprostasis, Rejection, Sardanapalm Death (Гърция), Terror Detonator (Гърция), Q-Сheck, Urban Grey, Hardfaced (Македония), Ънален Диспут, Delate (Пловдив), O.H., Warscum, Mass Grave, Unhumanity (Пловдив), Anti Future, Бичето.

Сегашният състав на групата включва Танчо Танчев – китара, Божидар Иванов – барабани и Александър Бенев – бас и вокали. Билети - в мрежата на ETicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 23 лв. След изчерпването им цената ще се вдигне, а в деня на събитието, ако има останали пропуски, ще се продават само на входа на клуба.  Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано, подчертаха организаторите.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички