Танци на открито в София за втора година


Танци на открито в София за втора година

5132

В следващите месеци софиянци и гости на столицата ще имат възможност да се обучават и забавляват посредством платформата за танц и движение на открито в града ''Танцуваща София". Проектът тази година ще стартира на 16 юли от 17.00 ч. в "Маймунарника" (парк Борисова градина, до езерото с лилиите) с безплатни демонстрационни уроци по стрийт и съвременен танц. За финал всички гости и участници ще имат възможност да се насладят на презентация от гост-преподавателите и на уникалния финален денс батъл на първото танцово онлайн риалити шоу Dance Arena. Денят ще завърши с Импро джем сешън, чийто хост ще бъде DJ Калата"Танцуваща София" е платформа за танц и движение на открито в града, която ще превърне емблематични градски пространства в своеобразни танцови площадки. Програмата включва над 12 различни урока, подходящи за всички възрасти заедно с преподаватели от Dance Station, PachoVille, Stream Dance Center, uMove, Latin Force, Lindy hop, Swingin Monkeys, Св. Св. Константин и Елена, Фламенко Алегрия, Derida Dance Center и други от най-изявените танцьори и хореографи в столицата. Организатор на ''Танцуваща София'' е фондация ''Арт Линк'' (Derida Dance Center), а проектът се осъществява с финансовата подкрепа на мрограма ''Европа'' към Столична община.

Derida Dance Centre е първият център за съвременен танц и обучение в България. Той предлага както модерни и класически класове за професионални танцьори, така и обучение в различни танцови дисциплини за любители.

Центърът предоставя резиденция на артисти и теоретици в областта на съвременните изпълнителски изкуства и възможност за организиране на работни ателиета, презентации и провеждане на дебати.

Повече информация - ТУК

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички