Шумно се задава Insomnia 2017


Шумно се задава Insomnia 2017

5359

За трета поредна година плаж "Перла" край Приморско ще събере почитателите на електронната музика за най-мащабното парти на българското Черноморие. Феновете да се стягат за среща с дуо Pig & Dan, френската звезда Traumer и италианската техно надежда Luca Agnelli, които ще въртят на 5 август.

Учудващо е, че пътищата на Метрополис и Pig & Dan не са се пресичали досега. Испанското дуо играе в техно шампионската лига от самото си създаване през 1999 година. Хилядите им участия в най-добрите клубове по света, както и постоянното им присъствие на легендарни фестивали като Tomorrowland, Nocturnal Wonderland и Awakenings са резултат от безкомпромисната музика, която пускат и, разбира се, невероятното пътешествие, на което повеждат присъстващите на своите партита. Поради тази причина няма нищо случайно и в масивното им присъствие на "Белия остров" Ибиса, от партито на Свен Вет в понеделник в Амнезия, през най-успешното парти на острова за 2016 - Solomun + one (в този случай + 2) в клуб Ushuaïa, до миксирането заедно с Карл Кокс на последното издание на компилацията на клуб "Спейс". Заговорим ли за продукциите им обаче, нещата стават "страшни" – издания за повече от 100 грамофонни компании - от Yoshitoshi на Sharam, през Cocoon на Свен Вет и Bedrock на Джон Дигуийд, до ултрамодерните Drumcode, Noir, Suara и Terminal M. Музиката им - съчетание на високооктанови бийтове и космически мелодии - е особено подходяща за морския бряг на "Перла", където те ще направят своя дебют в България.
В момента Traumer е може би най-добият френски техно експорт заедно с Julian Jeweil. Роден в Авиньон, познат като резиденция на папи от средновековието и очевидно получил вдъхновение свише, той се премества да следва в Париж, където се гмурва смело в нощния живот и бързо става резидент на най-популярния клуб в града – "Рекс". Разбира се, този успех няма как да дойде без страхотните му умения като продуцент. Парчета като "Hoodlum", издадено за Desolat на Loco Dice и Cyclo за юбер хипстърския лейбъл на Щефан Бодзин Hertzblut обиколиха света и попаднаха в сетовете на абсолютно всички техно величия. Не на последно място е и ремиксът му за едно от последните парчета на Лоран Гарние – "Boom", издаден за най-престижния френски лейбъл за електронна музика F Communications. Traumer идва за първи път в България и е поредният артист, залегнал в мастърплана на Метрополис.
Когато заговорим за италианско техно, едно от имената, за които се сещаме веднага е Luca Agnelli (на снимката). Специалист в комбинацията на авангардно техно и мейнстрийм за лейбъли като Drumcode и Truesoul, той е и човекът зад една от най-интересните грамофонни компании – Etruria Beat, за която издават DJ Tennis, DJ Wild, Arnaud Le Texier, Truncate и много други. Билети на цена от 32 лв. - чрез мрежата на Easy Pay и Eventim, а електронен билет може да поръчате от https://www.epay.bg/v3main/sale/user/view?saleid=4107425045

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички