Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Обзор домакинства Фестивала на балканската скара

13.07.2017   MySound.bg
Афишът на феста
Известният фестивал на балканската скара ObzorMezi ще гостува на територията на парка в морския курорт от 13 до 16 юли.

В рамките на 4 дни фондация "Румънеца и Енчев" и община Несебър са подготвили истински празник за посетителите, включващ най-големите кулинарни майстори и едни от най-добрите родни и балкански изпълнители. Атрактивната програма е пълна с много изненади и интересни състезания като турнири по табла, белот, футболен билярд, туистър, биърпонг, състезания по надяждане с люти чушки и кебапчета и всички те са с вход свободен. Стотици награди очакват участниците и гостите на феста. За децата е предвидена целодневна безплатна детска анимация, гимнастика, лунапарк, много сладки изкушения, както и симулатор със спортни коли, гигантско бънджи и още много игри.

В първия ден градуса на купона ще вдигнат Гъмзата и Виво Монтана, на 14 юли ще пеят Йорданис Агапитос и Дарко Филипович, а на следващата вечер - сръбската звезда Бобан Здравкович и Андреас. А в последния фестивален ден фолклорната прима Славка Калчева ще се качи на голямата сцена.

Всички концерти са с вход свободен.

Посетителите ще могат да се запознаят и с интересни занаяти и ръчно изработени сувенири. Организаторите ще подкрепят и три благотворителни каузи. Те ще подарят един прекрасен ден на деца от домове, лишени от родителски грижи. Другите каузи са в подкрепа на децата на служители от МВР, загинали при изпълнение на служебния си дълг от националната кампания "Завинаги с нас", а заедно с Българската спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи, ще бъдат организирани надпревари за тях и всички желаещи да се включат.

Следващата спирка от мащабното турне на Румънеца и Енчев е Бургас.


1354
100%
 

Май ´18


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031