Средиземноморско вълнение ще залее плажа на Градина


Средиземноморско вълнение ще залее плажа на Градина

5412

Max Bottini, отличен басист, работил с джаз суперзвездите Джон Скофийлд и Били Кобъм и един от най-ярките звезди на международната електро-лаундж сцена като част от проекта Gabin, вече е поел да пътешества по музикалните хоризонти заедно с Mia Cooper, с която ще се качи заедно на сцената в Bash Bar, къмпинг Градина,  за специален концерт, представяйки съвместния си проект "Keep  On Drivin'" на 22 юли. Всъщност, след успешни 15 години като част от Gabin, Макс се премества в Ню Йорк неотдавна и среща случайно Мия, която след години, прекарани в Италия, за да учи и където започва нейната творческа кариера, се връща, за да се влее в потока на Max. Така създаването на дуо е неизбежно и се ражда "свръхнова" на небосклона. Писането на новите песни става толкова лесно като пиенето на чаша вода - бързо и чисто. Албумът "Keep On Drivin'" намига и на света на филмите с парчето "Do Not Go", първоначално композирано за шедьовъра на Quentin Tarantino "Джанго без окови". Всъщност, "Keep Оn Drivin'" е еклектичен диско, първият проект на двамата.
За да загреете за тази страстна вечер, преди Max Gabin и Mia Cooper (заедно на снимката), се подгответе да приемете и споделите поредната гореща порция "Мръсни приказки". Ще пишат и четат Ахавни Халваджиян, Цветелина Цветкова, Георги Блажев, Димитър Камбуров, Мила Михова, Камен Алипиев-Кедъра, Гери Турийска, Васил Русев и Ясен Козев.
31 юли идва с вкус на тропическо, пиперливо и страстно. Fuel Fandango – музикалният тайфун от спомени за пътувания и ландшафти, Азия и Африка, цветове на стара и нова Европа, ще доведе следи и от латиноамерикански фолклор и основна лична мистика. Групата е създадена през 2009 от Нита и Але Акуста, които използват всички инструменти в своя творчески арсенал, за да създадат изключителна и неподражаема творба. Але Акуста е продуцент и диджей, бивш член на култовата група Mojo Project, а другата половина - Нита, млада певица, която започва да пее от дете копла и фламенко, а това е направило от душата ѝ триптих, от който излиза дух, забавление и електронна музика. Когато е на сцената, тя е чист огън.  Двамата определят своята музика като: "органични танцови песни", а Нита пее на испански и английски, сменяйки ги по обаятелен и неповторим и естествен начин – така както става в нейната магическа душа, превръщаща песните им в израз на универсални емоции.
Bash Bar – Градина 
Вход свободен.
#bashtag   Следете страницата на събитията във Фейсбук за следващите концерти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички