Broken Balkanz 2017 се разпростира на две сцени


Broken Balkanz 2017 се разпростира на две сцени

5251

След като най-верните извършиха геройски подвизи по време на 12-часовата доброволна акция за поддръжка и облагородяване на Музея на мечката на Витоша, бассерите от HMSU продължават с анонси в посока "дейности в гората". Две сцени и програма със съпътстващи занимания и музика ще допълнят програмата на дългоочакваното издание на феста Broken Balkanz.  Както MySound.bg вече огласи, събитието ще се състои на Стамболова поляна, над Златните мостове (Морените) в ДПП "Витоша" на 21 и 22 юли.
Програмата на главна сцена може да бъде проследена тук.  Освен главна сцена, тази година ще има и втора - горска, сцена.  Програмата в по-общ план: 
● главната сцена ще е озвучена от 18.00 в петък до 09.00 в събота● горската сцена пред самата хижа "Момина скала" - в събота от 09.00 до 18.00 ● и отново главната - с музика в от 18.00 в събота до 10.00 в неделя
По този начин събитието се превръща в същински нонстоп 48-часов музикален маратон в рамките на две местоположения, които оперират в различен момент от денонощието. За звук на двете сцени е подсигурена първокласна Funktion-One система от 303.bg, предпочитана от мнозина световни светила на електронната музика.
Фаворит беше излъчен и в любителското състезание за миксове, в което тази година взеха участие дузина изгряващи таланти. Победителят е с псевдоним The Dark One и печели отварящия час в петъчната програма. Сетовете на всички участвали могат да се чуят на този адрес.
И тази година е планиран специален асортимент от съпътстващи активности, които да занимават по увлекателен начин всички посетители, като така се подобри и общият комфорт. 
За допълнителен релакс около дневната сцена ще бъде разположена хамачена градина, подсигурена от "Айляк хамак", и надуваеми матраци "На меко", а за тези, които смятат, че са добре балансирани, ще има и ленти за ходене“Slack Shtrak” Екипажът на арт организация ММУУЗЗАА също ще се включи, този път с чайна, горска библиотека и дискусионни панели в дневната част на съботния ден.
Цената на билетите за целия фестивал в момента е 30 лв., а на вход - 35 лв. Билети могат да бъдат закупени от Eventim.bg.
Карта и информация за транспорта до мястото на провеждане е достъпна тук.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички