На Нея с обич! Емил Димитров - хармония на музика, театър и кино


На Нея с обич! Емил Димитров - хармония на музика, театър и кино

5639

"На Нея с обич! Емил Димитров" е завладяваща история за Артиста, за когото животът е музика, сцената – дом, а голямата любов – Публиката!" Музикалният спектакъл, който докосна сърцата, завладя емоциите и изправи на крака своята публика в зала 1 на НДК, е готвов за следващите си срещи с Нея – Публиката, гостувайки за първи път на сцените в летните театри на Варна (22 юли),  Бургас (23 юли) и пловдивския античен театър (28 септември).   Емил Димитров изпя 400 песни, създаде първите български хитове, сред които химните "Моя страна, моя България", "Ако си дал" и "Писмо до мама", продаде над 70 000 000 плочи и за първи път събра 80 000 зрители на концерт през 60-те години на миналия век. Това е спектакъл за последната мечта на Артиста – да се срещне отново и за последен път с Нея – своята Публика. "Всяка мечта заслужава живот!", му казва Тя, вторият герой в спектакъла, и предлага на Емил да му помогне да сбъдне мечтата си, поставяйки условия за това. По пътя към Нея времето се връща назад и разказва историята на  един живот, изпълнен с радости и болки, изпитания и победи, слава и самота. Живот, в който всичко е музика!
В спектакъла, преплетени в историята и сами разказващи история, звучат в изпълнение на актьора Даниел Цочев, 16 от незабравимите песни на Емил Димитров. Зрителите на "На Нея с обич! Емил Димитров" имат привилегията да чуят за първи път песните в живо изпълнение на симфоничен оркестър и въздействието на живата музика е неповторимо, уверяват организаторите. Оркестрациите на песните за музикалния спектакъл са създадени под ръководството на доцент Христо Павлов. Сред тях са "Моя страна", "Ако си дал", "Писмо до мама", "Само тази нощ", "Джулия", "Арлекино", "Без грим", "Върни ми времето", "Ние се оженихме", "Нашият сигнал", "Вън вали" и други. В ролята на Емил Димитров е актьорът Даниел Цочев. В ролята на многоликия образ на Тя е актрисата Антония Малинова. Маестро Христо Павлов е диригент на музикалния състав – оркестър Симфониета София и бенд формация. Спектакълът е с впечатляваща визия от кратки киноистории, които се преплитат с излъчване в реално време на близки планове на актьорите от 3 видео камери. Мащабна и силно въздействаща картина, която зрителите виждат за първи път в български спектакъл.
Автор на завладяващата сценична история и продуцент на спектакъла е Нели Бенова от Oxymoron  Factory. Великолепната сценична постановка е дело на актрисата Снежина Петрова. Категоричната и запомняща се черно-бяла стилистика на сценографията и костюмите е създадена от Свила Величкова. Видеодизайнер на късометражните филми и картини на екран е Владислав Илиев.
Билетите за спектакъла могат да бъдат закупени от партньорската мрежа на Eventim.  Официална страница на шоуто във Фейсбук: EmilDimitrov.NaNeya Видео - https://www.youtube.com/watch?v=rpp765cRtzQ

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички