The Sea And I


The Sea And I

5128

Интригуващ дебют предстои в афиша на Broken Balkanz 2017 - проектът The Science ще открие втората вечер на фестивала - 22 юли, представяйки EP-то си "The Sea And I".

Както MySound.bg нееднократно писа, събитието ще се проведе на Стамболова поляна, над Златните мостове (Морените) в ДПП "Витоша" на 21 и 22 юли.

Именитият лейбъл Methlab издава парчетата на Мартин Ставрев, Вяра Попова и Нино Тиберио Гомес, които анонсираха "The Sea And I" с видео към към заглавната композиция. "Постпродукционната част е работа на Denial Оf Service (печелил доста призове за работата си, включително и заради тази с хора с легендарен статут. Използваната техника е уникална и прецедент дори за самото видео, защото Хари (DOS), макар и да има почерк, включващ безумни (поради време и трудоемкост) кодинг занимания с изключително характерни и "поглъщащи" резултати, в случая за първи път имплементира т.нар. convolutional neural networks. С други думи, това е първото видео на българска банда, в чийто процес участва ръчно трениран изкуствен интелект", разяснява Мартин Ставрев.

Задава се и албум с ремикси "от хора, които дори са ни повлияли на звука и погледа над нещата, един вид - да ни ремиксират някои от идолите ни, ако имахме такива, и ако вярвахме в тази идея", допълни Марти.

Преди Broken Balkanz, The Science ще се изявят на плажа Велека в Синеморец на 20 юли. Освен че ще се насладим на кристален звук, свеж морски бриз, бар със студени напитки и лайв пърформънс от The Science, към звуковите скулптори ще се присъедини и собственикът на Methlab Recordings, MLDj, който със сигурност ще бръкне в дълбините на съзнанието ни и ще ни подтикне както към мисъл, така и към движение на краката, заричат се организаторите.

Чуй The Science в https://soundcloud.com/sciencethe

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички