Теодосий Спасов и американски джазмени ще закрият Джаз в Бургас


Теодосий Спасов и американски джазмени ще закрият Джаз в Бургас

5178

Качествена музика и добро настроение, това е заявката, която дава програмата и на последните два дни от фестивала "Джаз в Бургас" през август.
Антони Дончев трио ще завладее публиката в експо център "Флора Бургас" от 20.00 ч. на 4 август. Фоормацията е в състав Антони Дончев (пиано), Павел Терзийски (вокал), Росен Захариев (тромпет).
Веднага след тях на сцената ще се качат музикантите Георги Корназов (тромбон), Живко Петров (пиано), Веселин Веселинов-Еко (контрабас) и Димитър Семов (ударни), които ще представят през джаз ценители впечатляваща музикална програма. Организаторите са се погрижили и за малчуганите. "Джаз за деца. Капитани и русалки" ще прозвучи в събота, 5 август, от 11.00 часа ч. с вход свободен. За доброто настроение на малчуганите ще се погрижат Венцислав Благоев (тромпет), Димитър Благоев (китара), Веселин Веселинов (контрабас), Невена Григорова (барабани) и Павлета Семова (вокал).

Фестивалът ще има своя достоен финал същата вечер. Специално от САЩ в Бургас пристигат музикатите Брус Джеймс и Бела Блек. Заедно с Людмил Крумов (китара), Евгени Димитров (бас), Никола Горялов (ударни) те заформят проекта James & Black.
Другият музикален проект е триото на неповторимия Теодосий Спасов, който ще свири сред приятната атмосфера на вътрешния двор на експо центъра заедно с Александър Леков (бас) и Начо Господинов (ударни). Билети - от касите на експо център "Флора" и НХК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички