Лепа Брена с грандиозен концерт в Арена Армеец


Лепа Брена с грандиозен концерт в Арена Армеец

5217

Легендата на сръбската музика Лепа Брена ще покори родната публика с Best Of концерт в столичната зала "Арена Армеец" по покана на Mоко Solution. Мащабното събитие, за което най-популярната и обичана юго звезда подготвя специална голяма изненада, ще бъде на 18 декември. Билетите за уникалното шоу, на което Брена ще изпълни всички любими хитове на поколения българи, са на цени от 20 до 55 лв.
Певицата, която през 90-те събра повече от 100 000 души на националния стадион "Васил Левски" за  исторически концерт, сега се завръща по-сияйна и вдъхновена от всякога, за да предаде заразителната си енергия на публиката в най-голямата зала у нас. Легендарните хитове "Ti si moj greh", "Luda za tobom", "Jugoslovenka", "Bosanac", "Mače moje", "Ja nemam drugi dom" ще прозвучат отново, за да вдигнат на крака многобройните фенове на една от най-големите звезди на балканската музика. 
Освен любимите песни, се очаква сръбската мегазвезда да изпълни за първи път у нас и парчета от новия албум, който се очаква съвсем скоро. Лепа Брена, която вече 35 години е на върха, обещава шоуто ѝ в "Арена Армеец" да бъде по-мащабно, впечатляващо и запомнящо се от когато и да било. 
Концертът ще е с начален час 20.00.  Билети - в мрежата на Eventim от 20 до 55 лева, VIP пакети за събитието - от bileti365.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички