S.A.R.S. с концерт в София на 26 август


S.A.R.S. с концерт в София на 26 август

4544

Вече доста популярните и добре приети и в България S.A.R.S. ще пристигнат отново в София по покана на "Строежа" за концерт на открито в Борисовата градина в клуб "Маймунарника" на 26 август, събота. Сръбската поп-рок група традиционно изнася по един голям лайв годишно у нас и има щастието да се радва на огромен интерес. През последните години бандата регистрира няколко гостувания на същата локация, събирайки по над 2 000 души, а през 2015-та също в "Маймунарника" достигна разпродаване на абсолютно всички пуснати в обръщение 2 500 билета. Миналата година S.A.R.S. бяха хедлайнери на втората вечер на Kavatsi Beach Festival, отново постигайки подобен успех. В тази връзка и очаквания висок интерес и този път организаторите препоръчват възможно най-ранното закупуване на билети! Те вече се разпространяват в мрежата на Eventim.bg.
S.A.R.S. са сред най-актуалните и активно действащи банди от Балканите. Често техните концерти в региона са посещавани от хиляди фенове, включително покривайки капацитета на арените в Сърбия и Хърватска, достигайки посещаемост от над 10 000 души. В актива си имат множество гостувания в Европа, а наскоро бяха на турне в Австралия. Бандата има шест студийни албума, като ежегодно вади аудио- и видео-продукция от 2009-та насам, а сред нейните най-известни песни - някои от които гледани по десетки милиони пъти в YouТube, са "Perspektiva", "Lutka", "Buđav Lebac", "Klinka", "To Rade", "Mir i ljubav" и много други.
И тази година, подобно на начина, стандарта, по който "Строежа" организират събитията си в "Маймунарника", специално ще бъдат предприети нужните за очакваното качество и комфорт мерки и подобрения – допълнително сценично оборудване, повече барове и хигиенни съоръжения, както и улеснен пропусквателен режим. Билетите са на цени от 25 лв. след тази дата - 30 лв. на самата дата и на място. Каси: щандовете на Eventim на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Строежа", Български пощи, магазин "На тъмно", Escape Room Mentalist, Вастелс България, каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарници "Бард" и "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички