Слушателите избират Топ 100 на българските песни за пътуване


Слушателите избират Топ 100 на българските песни за пътуване

5123

Какво е едно лятно пътуване без качествен саундтрак в колата?  Какво си пускат слушателите на БГ Радио в автомобила, когато пътуват из страната? И коя е любимата българската песен, която звучи най-често по време на път? Това ще решат слушателите на медията в следващия месец чрез гласуване на www.bgradio.bg. 
През най-горещия и ваканционен месец, в който традиционно всички са на път за морската или планинската си почивка, БГ Радио и Shell ще подредят Топ 100 на най-любимите български песни на слушателите за пътуване. Гласуването за първата класация за песни за път вече стартира на сайта на медията за българска музика. На 1 септември, петък, от 14.00 до 20.00 ч. в ефира на БГ Радио на честотите в страната ще прозвучи преброяването от 100 до номер 1 на песните, които слушателите са избрали като най-любимите български мелодии за пътуване. Повторение на класацията ще се излъчи на 2 и 3 септември. 
Освен това, всеки петък от 17.00 ч. и в неделя от 19.00 ч. в ефира на БГ Радио ще звучи и специална селекция на най-подходящите за пътуване песни, предложени от слушателите до момента. Стартът е в петък – 28 юли в 17.00 ч. Всеки ден трима от гласувалите за любимите си песни за пътуване на www.bgradio.bg, дали верен отговор на седмичния въпрос на Shell, ще печелят ваучери на стойност 25 лв. за гориво от Shell, за да бъде пътуването им още по-приятно. Така ще се съберат всички необходими съставки за перфектното лятно пътуване – качествена българска музика, добра компания и премиум гориво за двигателя на автомобила. Където и да пътуват, музиката на БГ Радио е винаги със слушателите му благодарение на мобилните приложения на медията за iOs, Windows и Android.
Топ 100 на любимите български песни за пътуване се осъществява с подкрепата на Shell. За да бъде вашето пътуване максимално комфортно и да работи с оптимална ефективност двигателят на вашия автомобил, Shell създаде нова технология DYNAFLEX - резултат от повече от пет години усилена работа и десетки хиляди часове проучвания, проведени от експертите на компанията в центъра по научноизследователска и развойна дейност. Новата технология се съдържа в пълната гама горива и вече се предлага във всички бензиностанции Shell в страната. Това е третото поколение горива с добавки, които Shell лансира на българския пазар като резултат на стремежа на компанията да усъвършенства качеството на продуктите, които предлага в световен мащаб. Новата технология DYNAFLEX е и в основата на премиум горивата Shell V-Power, които са създадени за върхово представяне и ефективност на двигателя. Подсилената формула на бензина Shell V-Power съдържа три пъти повече почистващи и намаляващи триенето съставки от обикновения бензин и 20% повече почистващи съставки от досегашния Shell V-Power.  Това е единственото гориво, съвместно разработено и препоръчано от Ferrari.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички