Новият Джъстин Бийбър пее фолклор за Морските Оскари в Приморско


Новият Джъстин Бийбър пее фолклор за Морските Оскари в Приморско

5017

Уникален микс от български фолклор със световния хит на Джъстин Бийбър "Let Me Love You" ще изпее по време на церемонията за Морските Оскари финалистът от популярния формат "Гласът на България" Тихомир Митов.

Домакин на събитието на 28 юли е най-бързо развиващият се морски град – Приморско,  съобщават организаторите от "ВИП Комюникейшън".

В парчето звучат и златните гласове на певиците от квартет Славей, които участват и в друга песен на Тишо - "Аз съм тук". По време на третото издание на Морските Оскари, които отново ще фокусират вниманието върху разнообразието от туристически услуги по нашето Черноморие, свой рецитал ще изнесе и сензацията от Международния музикален фестивал в Рим, която спечели вниманието на продуцента на Ерос Рамацоти - 9-годишната Моника Шахин.

След серия от златни медали от международни конкурси, талантливата 8-годишна варненка София Иванова, получи заслужена номинация за откритие на годината от третото издание на Marine Lifestyle Awards 2017. Конкурсът подкрепя идеите за по-добро качество на живот, здраве и свободно време и ще отдаде нужното внимание на успешните постижения в лайфстайл индустрията, която дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира качества и просперитет.

За поредна година събитието разбива мита за надмощие на алкохолния туризъм в курортите ни. Наред с младежките зони за забавление и семейните оазиси, туризмът ни предлага и бижута за ценители. Едно от тях е Бутик Апарт Хотел Версис, изграден в спокойната част на Слънчев бряг, предлагащ на своите гости възможност да се насладят на луксозна обстановка и спокойна атмосфера, близо до брега на морето.

Мениджърите на хотели с рекордни оценки в Вooking също получиха номинация от Морските Оскари. С номинацията на мениджъра на апартаментен комплекс "Вила Византия" в Созопол - Василена Стефанова, еволюция в туризма ни е повече от видима - само за 3 години под нейно ръководство е изграден екип, а днес резултатът е налице - оценката в Вooking вече е 9.1 (превъзходен), припомнят организаторите.
   
Културният туризъм в морския ни регион също е в номинациите на Морските Оскари. Феновете на поп и джаз музиката препълват плажната ивица за музикалния фестивал Sozopol Fest, а хотелски комплекс Blue Orange е домакин на шоуто. Отличникът в Booking - хотел "Мирамар", разположен на метри от плаж Каваците, също получи номинация от третото издание на престижните награди. Сред номинираните е и най-големият хотелиерски оператор в България - туристически холдинг "Виктория груп", основан през 1996.

Церемонията е под патронажа на община Приморско, която и това лято стартира рано туристическия сезон с препълнени хотели, с десетки културни и спортни събития. Един от водещите хотели в града - комплекс "Сънрайз", е сред номинираните за престижните статуетки. Освен че няма конкуренция по природен ресурс -  разположен е на цели 4 500 кв. м., 3 хиляди от които зеленина, той предлага и куп услуги за своите гости.

Заслужена номинация получи един от най-предпочитаните ресторанти на Черноморието - "Мусони Fish & Wine" в Слънчев бряг.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички