D.Vine In Love


D.Vine In Love

5449

D.Vine - единствената българска изцяло дамска група в стил поп и рок, подготвя истински любовен спектакъл за "Остров на музиката" този сезон.

Дамите вече имат завиден опит на фестивални и концертни сцени, но през изминалите няколко лета преоткриха красотата на любовната лирика в поп-рок музиката и я пресъздават като програма на големи сватбени събития, изпълнявайки хитове за любовта за туптящи влюбени сърца.

Новото концертно шоу е наситено с романтика и женско очарование, тематичен и колоритен декор, а детайлите и стилно издържаните тоалети резонират с женското очарование на D.Vine. Така естествено те достигнаха и до новия проект, който ще представят със смелото заглавие D.Vine In Love на лятната естрада в столичната Борисова градина от 19.00 часа тази сряда, 2 август.

Целта на проекта е публиката да се потопи в необятната палитра от любовни емоции, изразени в нежна визия и музика. За изграждането на D.Vine In Love момичетата работят с едни от най-изявените стилисти, дизайнери и декоратори. Събитието ще бъде в романтично розово, в съчетание с ефирен градински стил. Музиката ще е прекрасна, като изпълнителките няма да изневерят на любимото си звучене - поп и рок, но съвсем съзвучно с идеята на изявата.

D.Vine е в състав:
Ирина Русимова - вокал
Живка Захариева - вокал
Михаела Котева - китара, вокал
Мина Николова - клавишни
Тина Коилова - бас китара
Силвия Цветкова - ударни

Повече за формацията и новия ѝ проект тук: http://dvine.bg

Концертният цикъл "Остров на музиката" се организира от ОКИ Дом на културата "Средец". Той се провежда на лятната естрада в Борисовата градина всяка сряда през юли и август. Цикълът е част от лятната културна програма на Столична община.

Пълната програма тук: http://dksredets.com/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички