Още един St. Patrick с The Rumjacks в София


Още един St. Patrick с The Rumjacks в София

5570

Австралийските селтик/айриш/фолк пънкари The Rumjacks идват в София за концерт в клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. на 3 септември. След като редица големи групи в този стил тактично "прескачат" родината ни, най–накрая автентична фолк пънк група ще посети България за истинско селтик пънк забавление. Възпламеняващите им изпълнения на живо и почти безкрайните турнета е причина да са споделяли сцена с най-разнообразни шайки като Dropkick Murphys, The Interrupters, Anti Flag, CJ Ramone, The Real McKenzies, Gogol Bordello, Ruts DC, Guttermouth, GBH, UK Subs и The Aggrolites.
"Kато да израснеш със сълза в окото и буря в сърцето - определя музикалното наследство на групата фронтменът Frankie McLaughlin - Бяхме отгледани с шотландската и ирландската музика на родителите ни, преди да се сблъскаме с пънк рока, пораствайки и мислейки, че знаем всичко". Тези два стълба са определящи за The Rumjacks, докато прокарват собствен път през заплетения музикален пейзаж пред тях.
От създаването на бандата в Сидни в края на 2008, когато Frankie се срещна с басиста Johnny McKelvey, те натрупват милиони гледания в YouTube, като само близо 30 милиона от тях са заради "Irish Pub Pub Song". Преди да основат собствения си лейбъл Celtic Punk, издават две EP-та - "Hung, Drawn & Portered" и "Sound Аs А Pound", както и три мощни пълнометражни албума - "Gangs Оf New Holland", "Sober & Godless" и "Sleepin' Rough'".
Билети по 25 лв. - в мрежата на ticketlogic.bg; www.bilet.bg (каси) или в The Wrong Bar в София.  В деня на концерта и на място ще са на цена 30 лв.

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички