Sprite Urban Fest събира най-добрите по брейк, бийтбокс и скейт


Sprite Urban Fest събира най-добрите по брейк, бийтбокс и скейт

5687

Skiller, Jahmmi Youth, ELectric Force Breakin' Club, FreeRun Bulgaria, 5High Skate Park и графити артистите на SGA ще завземат Морската градина в Бургас и Варна този уикенд.

Градовете ще бъдат първите спирки от тазгодишното издание на Sprite Urban Fest, което ще се проведе под мотото Born To Be FREEsh.

В събота, 5 август, Морската градина в Бургас ще бъде домакин на графити работилница, демонстрации по паркур, брейкденс, скейт трикове и то под звуците на бийтбокс торнадото Skiller. Още на следващия ден, 6 август, графити артистите Konte, Rust2, Mode, Jahone и Task ще демонстрират на варненци на какво са способни с флакон в ръка.

Морската градина във Варна ще e сцена за брейк мастърите от Electric Force, а момчетата от FreeRun Bulgaria ще предизвикат всички желаещи да преборят гравитацията с паркур работилницата си. Скейтърите от 5High Skate Park ще покажат най-доброто от триковете си, а Skiller и Jahmmi Youth (на снимката) ще изпълнят на живо новото си парче "Champion Sound". За доброто настроение на посетителите ще има грижата и DJ Akasha.

Началото на събитията е точно в 16.00 ч. Следващата спирка на Sprite Urban Fest 2017 ще бъде Пловдив, 2 август, а големият финал ще бъде в София на 9 август.

Повече информация за Sprite Urban Fest - на официалната Фейсбук страница:

https://www.facebook.com/SpriteGraffitiFest

За Sprite Graffiti Academy:

През 2015 ежегодният фестивал на графити артистите в България - Sprite Graffiti Fest, променя своя формат и се превръща в Sprite Graffiti Academy. Новосъздадената графити академия е насочена към подкрепа на бъдещото развитие на графити артистите в страната ни и включва поредица от събития с участието на успешно реализирали се в световен мащаб графити-артисти. По този начин, младите райтъри имат шанса да усъвършенстват своите умения и да научат повече за множеството възможности за тяхната бъдеща професионална реализация.

През 2017 година, Sprite подава ръка и на останалите градски изкуства и спортове, и се ражда естественото продължение – Sprite Urban Fest. За първи път тази година, SUF излиза извън рамките на столицата и освен в София, се провежда и в Бургас, Варна и Пловдив.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички