Започнаха репетициите за най-големия мюзикъл - Оркестър без име


Започнаха репетициите за най-големия мюзикъл - Оркестър без име

5051

Едни от най-талантливите пеещи и свирещи артисти у нас се събраха за първа репетиция на най-мащабния мюзикъл, правен някога у нас – "Оркестър без име".  Какот е известно, култовите реплики от едноименния емблематичен филм по сценарий на Станислав Стратиев ще оживеят на сцената в столичната "Арена Армеец" на 1 ноември.  
Под ръководството на режисьора Борис Радев и в приповдигнато настроение, актьорите имаха възможност за първи път да влязат в роля и да изпитата магията, наречена "Оркестър без име". Звездният състав включва едни от най-ярките и имените таланти, които ще се превъплътят в любимите образи на емблематичните и изключително забавни герои от вечната класика. 
Със задачата да пресъздаде образа на влюбения във Ваня (Мария Илиева) Филип, се заема Станимир Гъмов. В ролята на легендарния бас китарист на групата Павел ще влезе носителят на "Икар" 2017 Филип Аврамов. Третият комедиен ас Румен Угрински ще седне зад барабаните на Гошето, а като ръководителя на оркестъра се изявява Стефан Щерев, който ще се превъплъти в образа на великия Велко Кънев. Другарят Миташки ще бъде пресъздаден от хамелеона на българската сцена Николай Урумов, а ролята на колоритната Рени е поверена на младата и очарователна певица Неделяна Христова Нел.
В най-големия мюзикъл, правен някога у нас, специално участие имат и големият български артист Георги Мамалев и неповторимата Катерина Евро. Двамата споделят, че са изключително развълнувани от възможността отново да преживеят емоцията на един от най-обичаните филми у нас.  В именития екип на спектакъла ще се включат още от най-големите таланти на родната сцена: Стефан Денолюбов (съпругът на Пепи), Божидар Попчев (Джани Леопарди), Деси Моралес (Пепи), Георги Спасов (Другаря Пешев).
Заедно с любимите на всички персонажи, публиката в "Арена Армеец" ще се забавлява и с всички онези култови реплики, които ни разсмиват до сълзи и днес, уверяват организаторите Moko Solution.   
"Оркестър без име – мюзикълът" е с  начален час 20.00.  Билети - чрез мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 30 до 70 лева. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички