Mind Trips представят втори сингъл с Алекс Раева


Mind Trips представят втори сингъл с Алекс Раева

5465

В разгара на лятото Mind Trips предлагат втори танцувален хит с Александра Раева.

Песента "We Talk About Us" ще стигне до клубовете в целия свят днес, 8 август, чрез италианския лейбъл Aenaria Music. Студийната версия е придружена от ремикс на така популярния Хуан Алварез, познат като резидент диджей в едни от най-известните клубове през последните години. Новото парче следва успеха на "Never Give Up". За да отбележат премиерата, музикантите записаха двата хита на живо за специално представяне по Jazz FM и в интернет.

Създадена от Александър Греоргиев, Бурян Маслев и Ясмин Исинов, формацията Mind Trips има дълга история, чието концертно начало е с Александра Раева преди близо 20 години. Освен съмишлениците в музиката, членовете на групата са и приятели в живота. Всяка песен е неустоима за танц и въздействаща със споделени идеи за пълноценен живот – "Never Give Up" призовава да не предаваш любовта, а "We Talk About Us" подкрепя в отстояването на собствената ценност като основа на взаимността.

Това са първите две парчета, които Mind Trips подготвят за планиран за следващата година албум – трети в дискографията им и първи с участието на Алекс Раева. Поставяйки ново начало, музикантите въвеждат своите почитатели в света на хубавата си музика с филм, който включва записани на живо версии на двете песни и интервюта на програмния директор и водещ по Джаз FM Светослав Николов с членовете на състава.

Записите бяха направени в Sofia Live Club с ефектно осветление и мултимедия. Новата песен бe  представена на 7 август, когато Александра гостува в студиото на единственото българско радио за джаз, фънк и соул музика. Видеото ще бъде излъчено на сайтовете и на Фейсбук страниците на Mind Trips и Jazz FM на 10 август.

Mind Trips e формация за клубен джаз, съчетаваща модерни дръм-ен-бейс и трип-хоп елементи.

В групата са Александър (китара), Александра (вокали), Бурян (бас), Владимир (тромпет), Панайот (перкусии), Стефан (барабани) и Ясмин (клавир).

www.facebook.com/MindTripsMusic

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички